Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Chiusa di Chietri

Alberobello, Italië

la-chiusa-di-chietrila-chiusa-di-chietrila-chiusa-di-chietrila-chiusa-di-chietrila-chiusa-di-chietri
Favoriet 
 
 

v.a. 672

  • Beoordeeld met een 8.1
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

La Chiusa di Chietri in Alberobello

8-daagse Zonvakantie naar Puglia bij La Chiusa di Chietri

La Chiusa di Chietri is een centraal gelegen hotel van alle gemakken voorzien. De bijzondere ligging in een heus natuurpark en met Alberobello op slechts 10 minuten met de auto, maakt het plaatje helemaal compleet. Na een dag slenteren door één van de authentieke dorpen rondom de Valle d'Itria, is er niets beter dan even bijkomen in de spa. En 's avonds bespreek je de plannen voor morgen tijdens een smaakvol diner. Om je vingers bij af te likken dat Italiaanse eten.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar
  • Fitness
  • Fietsverhuur
  • Sauna
  • Stoombad,
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 3 juli 2024 voor 8 dagen naar Italië 672,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

Blu Sant Elmo Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Castiadas? Hotel Blu Sant Elmo Beach is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Blu Sant Elmo Beach, voor meer informatie! Ben jij..

Castiadas

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius