Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residence Baja

Baja Sardinia, Italië

residence-bajaresidence-bajaresidence-bajaresidence-bajaresidence-baja
Favoriet 
 
 

v.a. 595

  • 3 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Residence Baja in Baja Sardinia

Op het hoogste punt van het plaatsje Baja Sardinia omgeven door rotsen van graniet, bevinden zich de appartementen van Residence Baja. Dit vakantiecomplex bestaat uit 35 appartementen en is gelegen aan de prachtige Smaragdkust, op loopafstand van het strand! Het resort biedt twee- en driekamerappartementen en diverse sportmogelijkheden. 

Het vakantieresort is terrasvormig tegen een heuvel aangebouwd, de appartementen worden bereikt via diverse trappen en trappetjes. De appartementen gebouwd met natuursteen en lage plafonds zijn authentiek en functioneel ingericht in Sardijnse stijl en beschikken over een balkon of terras met uitzicht op de tuin en prachtige kust. Vanuit de accommodatie staat u binnen 10 minuten op het strand voorzien van ligbedden en parasols. Het gezellige centrum van Baja Sardinia ligt op 200m. Bij een van de vele terrasjes op het centrale plein kunt u genieten van een verkoelend drankje met uitzicht op de prachtige baai. 

Veel sportmogelijkheden zijn beschikbaar op en rondom het complex. Zo zijn er 3 tennisbanen waar u ook in de avonduren een balletje kan slaan en u kunt gebruik maken van het “Aqua Center” dat duik- en snorkelmogelijkheden biedt. Ontdek de Smaragdkust onder water door onder begeleiding te gaan duiken of snorkelen. Zowel voor beginners als gevorderde duikers is dit zeker een aanrader.

Deze accommodatie gaat op aanvraag, stuur een mailtje naar sardinie@tritt.nl, je ontvangt dezelfde dag een reactie.

De appartementen liggen op 35 km van Olbia, waar zowel het vliegveld als de aankomsthaven van de ferryboten zich bevindt. Het dichtstbijzijnde strand ligt op loopafstand, op 300m. Het gezellige centrum van Baja Sardinia ligt op 200m. Bij een van de vele terrasjes op het centrale plein kunt u genieten van een verkoelend drankje met uitzicht op de prachtige baai. 

In de omgeving van Baja Sardinia is genoeg te zien en te beleven. De kustplaatsjes Cannigione en Capo d'Orso zijn ook langs deze baai gelegen en zijn zeker een bezoekje waard. De steden Porto Cervo en Olbia zijn uitstekende bestemmingen voor een dagtocht. In Porto Cervo vermaakt de internationale jetset zich het gehele jaar en u kunt de vele prachtige jachten in de haven bewonderen. Vlakbij Porto Cervo is de 18 holes golfbaan van de Pevero Golf Club te vinden waar een balletje kan worden geslagen met uitzicht op de kust.

Voor de cultuurliefhebber is een dagtochtje naar Olbia een aanrader, je vind hier in de omgeving diverse historische nuraghe bouwwerken uit de bronstijd. In de stad Olbia zijn onder andere de San Simplicio kerk en de San Paolo Apostolo kerk te bezoeken.

Supermarkt 400m, Baja Sardinia 200m, Porto Cervo 7 km, La Maddalena 30 km, Olbia 35 km.

Houd rekening met de ligging van het resort op een heuvel en de diverse trappetjes die moeten worden genomen bij deze vakantiewoningen, minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. 



Op het hoogste punt van het plaatsje Baja Sardinia bevinden zich de appartementen van Residence Baja. Het complex wordt gedomineerd door graniet en lichte kleuren waarbij de omgeving gedomineerd wordt door de prachtige Smaragdkust. Residence Baja biedt tweekamer- en driekamerappartementen. Het complex bestaat uit 35 appartementen en is gelegen op loopafstand van het strand.


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
  • Resort met 35 appartementen Aan de Smaragdkust - Costa Smeralda (Zand)strand op loopafstand 300m-600m Dorpje op loopafstand Honden (max. 5 kg) op aanvraag toegestaan (€) Geen eigen zwembad, gebruik zwembad nabij gelegen hotel 150m (€) Restaurant bij nabij gelegen Grand Hotel of Club Hotel (€, ook HP mogelijk) 3 tennisbanen (€) Wifi bij de receptie Watersport: duiken / snorkelen (€) Porto Cervo 7 km Olbia 35 km (vliegveld / ferryhaven) Deze accommodatie gaat op aanvraag!
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 25-05-2024 t/m 01-06-2024 (7 dagen) 739,-   Boek
Van 01-06-2024 t/m 08-06-2024 (7 dagen) 961,-   Boek
Van 08-06-2024 t/m 15-06-2024 (7 dagen) 994,-   Boek
Van 15-06-2024 t/m 22-06-2024 (7 dagen) 1.300,-   Boek
Van 22-06-2024 t/m 29-06-2024 (7 dagen) 1.447,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

Acacia Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Marina Di Ragusa? Hotel Acacia Palace is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Acacia Palace, voor meer informatie! Ben jij toe ..

Marina Di Ragusa

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione