Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Capannoli

Italië

9,1/10
14 pers.
Villa Sant Angiola

Dit is een mooie, Toscaanse boerderij met een groot zwembad waar je heerlijk kan ontspannen. Iedere slaapkamer beschikt over een eigen badkamer. Je kookkunsten kun je oefenen in de mooie keuken met tongewelf, met de oude houtoven of op de barbecue. D..

Capannoli

9,1/10
14 pers.
Villa Sant Angiola

Mooie, Toscaanse boerderij met groot zwembad Dit is een mooie, Toscaanse boerderij met een groot zwembad waar je heerlijk kan ontspannen. Iedere slaapkamer beschikt over een eigen badkamer. Je kookkunsten kun je oefenen in de mooie keuken met tong..

Capannoli

7,9/10
4 pers.
Podere Capannoli 1

Mooie woning op kleinschalig vakantiepark met groot zwembad nabij Pisa Je kunt kiezen uit twee type woningen. Een bungalow van 45 m² (2 tot 4 personen, IT-56033-02) en een bungalow voor vier tot zes personen (75 m², IT-56033-03)..

Capannoli

9,2/10
8 pers.
Nantia

Een klein dorp van vijf mooie appartementen in de groene Toscaanse heuvels en olijfbomen, een heerlijk zwembad waar u een prachtig uitzicht op de "oude klooster te genieten. Een klein dorp van vijf mooie appartementen in de groene heuvels van..

Capannoli

9,5/10
4 pers.
Felciaio

Een klein dorp van vijf mooie appartementen in de groene Toscaanse heuvels Een klein dorp van vijf mooie appartementen in de groene Toscaanse heuvels en olijfbomen, een heerlijk zwembad waar u een prachtig uitzicht op de "oude klooster te gen..

Capannoli

9,1/10
6 pers.
I Sodi

Een klein dorp van vijf mooie appartementen in de groene heuvels van Toscane Een klein dorp van vijf mooie appartementen in de groene Toscaanse heuvels en olijfbomen, een heerlijk zwembad waar u een prachtig uitzicht op het oude klooster te geniet..

Capannoli

9,2/10
8 pers.
Nantia

Een klein dorp van vijf mooie appartementen in de groene heuvels van Toscane Een klein dorp van vijf mooie appartementen in de groene Toscaanse heuvels en olijfbomen, een heerlijk zwembad waar u een prachtig uitzicht op de "oude klooster te g..

Capannoli

9,4/10
4 pers.
Giulebbe

Een klein complex van vijf mooie appartementen in de groene Toscaanse heuvels Een klein complex van vijf mooie appartementen in de groene Toscaanse heuvels tussen de olijfbomen. Je hebt de beschikking over een heerlijk zwembad (15x7 m), gedeeld me..

Capannoli

6 pers.
Capannoli Vakantiepark

..

Capannoli

4 pers.
Capannoli Vakantiepark

..

Capannoli

6 pers.
Capannoli Vakantiepark

..

Capannoli

  4 pers.
  Podere Capannoli 1

  Gezellige bungalow met airco en fijn privéterras in Toscane..

  Capannoli

  Vakantiehuizen in cultureel Italië

  Het grootste deel van Italië is bergachtig. Alleen langs de Tyrreense (in het westen) en de Adriatische kust (in het oosten) vind je platteland. Zo heeft de badplaats Rimini een lang, breed zandstrand. In de Alpen en de Dolomieten, in het hoge noorden, kun je goed skiën. Hier net onder liggen prachtige meren: het Lago Maggiore, het Comomeer, het Gardameer; zeer geschikt voor vakantie, en met een klimaat als bij ons. Het overgrote deel van Italië heeft een mediterraan klimaat. Centraal-Italië biedt de schilderachtige streken Toscane en Umbrië, met schitterende heuvels, en de grootse baai van Napels met de vulkaan de Vesuvius. Het warme zuiden biedt onder meer de baai van Sorrento, met een prachtige rotskust, de streek Apulië (badplaatsen: Vieste, Peschici) en de eilanden Sicilië en Sardinië. Italië bezit verder een enorm cultureel erfgoed. Interessante steden: Rome, Milaan, Venetië, Verona, Florence, Napels.