Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Castiglion Fiorentino

Italië

6 pers.
Villa America

Villa America ligt op een prachtige locatie boven op een heuvel, een paar kilometer van de bruisende steden Castiglion Fiorentino en Cortona. Deze oude Toscaanse boerderij heeft een prachtig uitzicht over het omliggende landschap en is de ideale keuz..

Castiglion Fiorentino

6 pers.
Villa America

Villa met privézwembad op een heuvel. Rust, privacy en prachtig uitzicht Villa America ligt op een prachtige locatie boven op een heuvel, een paar kilometer van de bruisende steden Castiglion Fiorentino en Cortona. Deze oude Toscaanse boerderij h..

Castiglion Fiorentino

9,1/10
5 pers.
Casa Poggiolo

Mooie vakantiewoning in de heuvels van Castiglione Fiorentino. Dit vakantiehuis ligt in de mooie heuvels van Castiglione Fiorentino. Het vakantieverblijf is gebouwd in de vorige eeuw, gerenoveerd met respect voor de originele stijl. Casa Poggiolo ..

Castiglion Fiorentino

10 pers.
Villa Rosmarino

Villa Rosmarino is een oude stenen boerderij met een privézwembad. De villa is recentelijk gerestaureerd en is ideaal voor een familie of een groep vrienden. De villa ligt in de heuvels met een prachtig uitzicht over de Valdichiana en een wijngaard...

Castiglion Fiorentino

9,1/10
5 pers.
Casa Poggiolo

Dit vakantiehuis ligt in de mooie heuvels van Castiglione Fiorentino. Het vakantieverblijf is gebouwd in de vorige eeuw, gerenoveerd met respect voor de originele stijl. Casa Poggiolo ligt samen met nog een andere vakantiewoning op het landgoed van e..

Castiglion Fiorentino

10 pers.
Villa Rosmarino

Villa met privézwembad dichtbij Cortona in de Toscaanse heuvels Villa Rosmarino is een oude stenen boerderij met een privézwembad. De villa is recentelijk gerestaureerd en is ideaal voor een familie of een groep vrienden. De villa ligt in de heu..

Castiglion Fiorentino

8/10
4 pers.
8/10
4 pers.
8/10
6 pers.
8/10
6 pers.
Villa Castiglion Fiorentino

..

Castiglion Fiorentino

8/10
12 pers.
8/10
10 pers.
Villa in Val di Chio

..

Castiglion Fiorentino

8/10
6 pers.
8/10
2 pers.
8/10
28 pers.
8/10
6 pers.
16 pers.
Villa Collina

Villa collina is een een oude boerderij gelegen op een heuvel en is onlangs gerenoveerd. Bij de zorgvuldige renovatie is de Toscaanse charme behouden. In de villa zijn cotto tegels op de vloeren en houten balken aan het plafond. De villa is omgeven d..

Castiglion Fiorentino

8,6/10
6 pers.
Montecchio

Agriturismo met zwembad tussen wijngaarden en olijfbomen, mooie omgeving Appartement Montecchio is een mooi appartement in een agriturismo. Het ligt in het dal van Roccavo dat gedomineerd wordt door het oude kasteel van Montecchio. De agriturismo ..

Castiglion Fiorentino

Vakantiehuizen in cultureel Italië

Het grootste deel van Italië is bergachtig. Alleen langs de Tyrreense (in het westen) en de Adriatische kust (in het oosten) vind je platteland. Zo heeft de badplaats Rimini een lang, breed zandstrand. In de Alpen en de Dolomieten, in het hoge noorden, kun je goed skiën. Hier net onder liggen prachtige meren: het Lago Maggiore, het Comomeer, het Gardameer; zeer geschikt voor vakantie, en met een klimaat als bij ons. Het overgrote deel van Italië heeft een mediterraan klimaat. Centraal-Italië biedt de schilderachtige streken Toscane en Umbrië, met schitterende heuvels, en de grootse baai van Napels met de vulkaan de Vesuvius. Het warme zuiden biedt onder meer de baai van Sorrento, met een prachtige rotskust, de streek Apulië (badplaatsen: Vieste, Peschici) en de eilanden Sicilië en Sardinië. Italië bezit verder een enorm cultureel erfgoed. Interessante steden: Rome, Milaan, Venetië, Verona, Florence, Napels.