Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Cerreto Guidi

Italië

8/10
6 pers.
Poggio Borgherino

..

Cerreto Guidi

8/10
5 pers.
Poggio Borgherino

..

Cerreto Guidi

9,1/10
6 pers.
Appartamento Giaggiolo

Vakantiewoning in agriturismo met zwembad omgeven door olijf- en wijngaarden Dit appartement maakt deel uit van een boerderij in het hart van Toscane. Het is een familiebedrijf op een strategische positie om de belangrijkste steden van Toscane te ..

Cerreto Guidi

9/10
4 pers.
Torraccia

Vakantiewoning met zwembad Corte in Poggio is een schitterende agriturismo op het Toscaanse platteland. Het domein is omgeven door olijf- en wijngaarden. Het appartement (45 m) is met zorg, gezellig ingericht. Dit is een werkelijk fraaie locatie m..

Cerreto Guidi

9,5/10
5 pers.
Appartamento Torraccia

Vakantiewoning met zwembad Corte in Poggio is een schitterende Agriturismo op het Toscaanse platteland, omgeven door olijf- en wijngaarden, 1 km. buiten het centrum van Stabbia. Op 50 km. afstand ligt Pisa, waar u een dagje aan het strand kunt doo..

Cerreto Guidi

9,5/10
5 pers.
Appartamento Torraccia

Corte in Poggio is een schitterende Agriturismo op het Toscaanse platteland, omgeven door olijf- en wijngaarden, 1 km. buiten het centrum van Stabbia. Op 50 km. afstand ligt Pisa, waar u een dagje aan het strand kunt doorbrengen. Een werkelijk fraaie..

Cerreto Guidi

9/10
4 pers.
Torraccia

Corte in Poggio is een schitterende agriturismo op het Toscaanse platteland. Het domein is omgeven door olijf- en wijngaarden. Het appartement (45 m) is met zorg, gezellig ingericht. Dit is een werkelijk fraaie locatie met zwembad met hydromassage en..

Cerreto Guidi

9,1/10
6 pers.
Appartamento Giaggiolo

Dit appartement maakt deel uit van een boerderij in het hart van Toscane. Het is een familiebedrijf op een strategische positie om de belangrijkste steden van Toscane te bezoeken zonder het aspect van de ontspannende natuur op te geven. Gasten hebben..

Cerreto Guidi

5 pers.
Borgo dei Medici

..

Cerreto Guidi

7 pers.
Borgo dei Medici

..

Cerreto Guidi

2 pers.
Borgo dei Medici

..

Cerreto Guidi

8 pers.
Agriturismo Isola Verde

Deze agriturismo heeft slechts 9 kamers en produceert zijn eigen wijn en olijfolie...

Cerreto Guidi

    Isola Verde

    Bijzonderheden Isola VerdeDeze agriturismo heeft slechts 9 kamers en produceert zijn eig...Bijzonderheden Isola VerdeDeze agriturismo heeft slechts 9 kamers en produceert zijn eigen wijn en olijfolie.n BijzonderhedenOntbijtbuffet. Kinderbed aanwezig ..

    Cerreto Guidi

    Vakantiehuizen in cultureel Italië

    Het grootste deel van Italië is bergachtig. Alleen langs de Tyrreense (in het westen) en de Adriatische kust (in het oosten) vind je platteland. Zo heeft de badplaats Rimini een lang, breed zandstrand. In de Alpen en de Dolomieten, in het hoge noorden, kun je goed skiën. Hier net onder liggen prachtige meren: het Lago Maggiore, het Comomeer, het Gardameer; zeer geschikt voor vakantie, en met een klimaat als bij ons. Het overgrote deel van Italië heeft een mediterraan klimaat. Centraal-Italië biedt de schilderachtige streken Toscane en Umbrië, met schitterende heuvels, en de grootse baai van Napels met de vulkaan de Vesuvius. Het warme zuiden biedt onder meer de baai van Sorrento, met een prachtige rotskust, de streek Apulië (badplaatsen: Vieste, Peschici) en de eilanden Sicilië en Sardinië. Italië bezit verder een enorm cultureel erfgoed. Interessante steden: Rome, Milaan, Venetië, Verona, Florence, Napels.