Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Glicine

Cortona, Italië

glicine-2-postiglicine-2-postiglicine-2-postiglicine-2-postiglicine-2-posti
Favoriet 
     
     

    v.a. 721

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Glicine in Cortona

    Midden op de heuvel, onder het wakend oog van het schitterende stadje Cortona ligt de oude, adellijke Villa, omgeven door olijfboomgaarden en een oud rustiek park. Temidden van deze eeuwenoude rust kunt u verblijven en genieten van de statige cipressen, de pijnbomen die hun indrukwekkende krans tentoonspreiden en de aandacht moeten delen met het schitterend uitzicht op het oude plaatsje Cortona. De statige Villa, van rond 1800, is geheel in oorspronkelijke staat gerestaureerd, alleen het sanitair en de keuken zijn hedendaags. Naast de villa liggen twee, eveneens oude, bijgebouwen, een waar vroeger de wijn gemaakt werd en het andere dat dienst deed als Limonaia, een gebouw met veel ramen en deuren waar de citrusbomen (in grote terracotta potten) 's winters binnen gezet werden. Deze bijgebouwen zijn eveneens geheel gerestaureerd. In het park voor de villa heeft de eigenaar ten behoeve van de gasten een zwembad aangelegd. Vanaf Villa zijn de grote cultuursteden van Toscana en Umbria makkelijk te bereiken, maar in de directe omgeving liggen ook vele oude dorpjes die een voor een grote historie te vertellen hebben. Een verblijf in Villa of in een van de bijgebouwen geeft u de mogelijkheid om dagelijks te kiezen: genieten vanuit het park rondom de villa van al het moois dat u aangereikt wordt of genieten van de natuur en de cultuur in de directe omgeving.

    Glicine is in een gerestaureerd huis gelegen, midden in de tuin van de residence. Naast Glicine ligt de centrale wasruimte van het landgoed. U komt binnen in een grote woonkeuken, direct onder een ouderwets zadeldak, met een kookhoek, ronde eettafel en een comfortabele bank. Achter de woonkeuken vindt u een badkamer met douche en een slaapkamer, met een tweepersoonsbed, waarin een openslaande deur naar buiten. De inrichting is, samen met het dak en de terracotta vloeren, zeer sfeervol en mooi. U heeft de beschikking over een privé terras achter het huis, maar u kunt ook voor het huis, onder een oude boom, of bij het zwembad van het fantastische uitzicht genieten.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    4 pers.
    Residence Campus

    Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

    Villasimius

    Blu Sant Elmo Beach

    Verblijven in een aangename accommodatie in Castiadas? Hotel Blu Sant Elmo Beach is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Blu Sant Elmo Beach, voor meer informatie! Ben jij..

    Castiadas