Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Pitiana

Donnini, Italië

villa-pitianavilla-pitianavilla-pitianavilla-pitianavilla-pitiana
Favoriet 
 
 

v.a. 363

  • Beoordeeld met een 7
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Villa Pitiana in Donnini

4-daagse Zonvakantie naar Toscane bij Villa Pitiana

Villa Pitiana in Donnini is een goed bewaard gebleven Villa van een Florentijnse edelman. Oorspronkelijk was het een versterkte herenboerderij uit de 14e eeuw, later zelfs een Benedictijner klooster. De villa heeft een unieke ligging met mooi uitzicht op het glooiende Toscaanse landschap. Hier verblijf je in een charmante hotelkamer met elke ochtend een ontbijt of in je eigen appartement. Ter plaatse kun je een kookcursus of wijnproeverij boeken; hier dompel je je onder in het echte Italiaanse leven! Met de trein ben je in een half uur vanaf Sant'Ellero in hartje Florence. Kortom, dé plek om te ontspannen in een rustige en historische omgeving.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar
  • Tuin
  • Fietsverhuur,
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 7 april 2024 voor 4 dagen naar Italië 363,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius