Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa- Pino 3

Lido di Volano, Italië

villa-pino-3villa-pino-3villa-pino-3villa-pino-3villa-pino-3
Favoriet 
     
     

    v.a. 765

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Villa- Pino 3 in Lido di Volano

    Uw woning ligt bij Lido di Volano, op slechts 650 meter afstand van het strand van het Adriatische kust in de Italiaanse regio Emilia Romagna. Het centrum ligt op maar 350 meter van het complex. Uw vakantiewoning bevindt zich in een recentelijk gebouwde residence bestaande uit 5 villa´s. Elke woning beschikt over een eigen parkeerplaats. Lido di Volano is een badplaats gelegen ten noorden van Lidi Comacchesi waar het strand recentelijk uitgeroepen is tot een naturisten zone. Dit strand is heel breed en kinderen en jongeren kunnen hier prachtig sporten, zowel samen als alleen.

    Uw woning ligt op de begane grond en is geschikt voor 4 tot 6 personen. Deze woning beschikt over twee slaapkamers waarvan één met een tweepersoonsbed en de andere met twee enkele bedden. De woonkamer is voorzien van een tweepersoonsslaapbank en een keukenhoek. De keuken is volledig uitgerust met een gasfornuis, koelkast met vriezer, een magnetron en een Italiaans koffiezetapparaat. De badkamer beschikt over een douche, wc en bidet. Bij deze woning hoort een eigen tuin, gedeeltelijk overdekt en voorzien van tuinmeubilair, open haard en barbecue. De woning is praktisch ingericht en beschikt over centrale verwarming, airconditioning, een kluis, wasmachine en TV met satellietverbinding.

    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Palace

    Verblijven in een aangename accommodatie in Marina Di Ragusa? Hotel Acacia Palace is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Acacia Palace, voor meer informatie! Ben jij toe ..

    Marina Di Ragusa

    10 pers.
    Villa del Corallo

    Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

    Alghero