Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Azalea 7+3

Marina di Castagneto Carducci, Italië

azalea-7-3azalea-7-3azalea-7-3azalea-7-3azalea-7-3
Favoriet 
     
     

    v.a. 867

    • Max. 10 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Azalea 7+3 in Marina di Castagneto Carducci

    De villa vindt u in een schitterende dennenbos waarvan ongeveer 1200 m2 een afgebakend prive terrein vormt, het ligt ongeveer 300 meter van de zee. Het heeft twee verdiepingen en de appartementen zijn mooi gemeubileerd. Op de eerste verdieping ligt het appartement Azalea, met een oppervlakte van 100 m2 en een terras met een oppervlakte van 50 m2. Op de begane grond vindt u de appartementen Buganville en Camelia, beide met een oppervlakte van 50 m2, deze kunnen gecombineerd worden op verzoek. Het huis is gebouwd op een duin en daarom heeft elk appartement een eigen aparte tuin, verder vindt u hier een barbecue en parkeerplaats voor 2 auto's.

    Dit ruime appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is geschikt voor 7 tot 10 personen. Dit appartement heeft een oppervlakte van ca. 100m² en heeft drie ingangen, twee vanuit de tuin die toegang geven tot de woonkamer en de derde ingang die vanaf het terras naar de keuken leidt. Er is een groot gemeubileerd terras (50m²) voorzien van een grote tafel met 10 stoelen en 4 ligstoelen. De tuin, voorzien van tuinmeubilair, beschikt over een eigen barbecue en een buitendouche. De keuken die aan de woonkamer grenst is volledig ingericht met onder ander een gasfornuis, een elektrische oven, een koelkast met vriesvak, een broodrooster, een Italiaanse koffiezetapparaat, een vaatwasser en een wasmachine. De ruime woonkamer is voorzien van een open haard, een tafel met 8 stoelen, banken en een tweepersoons slaapbank. Er zijn drie slaapkamers. De eerste slaapkamer beschikt over een stapelbed, de tweede slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de derde slaapmaker heeft een tweepersoonsbed en een eenpersoons bed. Deze kamer heeft ook een eigen badkamer met douche. De tweepersoonsbedden kunnen in eenpersoonsbedden veranderen. Er is nog een tweede grote badkamer voorzien van een douche, bidet, toilet en haardroger. In de hal, die de toegang biedt tot de slaapkamers, bevindt zich een tweepersoonsslaapbank. Het appartement is comfortabel ingericht en beschikt over centrale verwarming en TV met satelliet verbinding. In elk vertrek van het huis is voldoende kastruimte. Al het meubilair is gemaakt van Zweeds grenenhout en is bijzonder verzorgd.
    Het appartement is voorzien van horren.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    10 pers.
    Villa del Corallo

    Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

    Alghero