Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Oasis Residence

Mazzeo, Italië

villa-oasis-residencevilla-oasis-residencevilla-oasis-residencevilla-oasis-residencevilla-oasis-residence
Favoriet 
 
 

v.a. 521

  • Beoordeeld met een 7.6
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Villa Oasis Residence in Mazzeo

8-daagse Zonvakantie naar Sicilië bij Villa Oasis Residence

Een zelfgezet kopje koffie con Amore, je vakantie is begonnen! Vanaf het balkon zie je hoe de eerste badgasten de temperatuur van het zeewater voelen. Zo heerlijk het strand voor de deur. Eerst even ontbijten en dan op naar het strand. Wil je sportief bezig zijn en de omgeving verkennen? De eigenaar verhuurt ook fietsen, ideaal. 's Avonds zie je vanaf je balkon de lichtjes op het vasteland van Italië. Gaan er kleine kinderen mee, dan zijn de appartementen op de begane grond met eigen tuin ook leuk. Terwijl de kleintjes zich vermaken op het grasveld kun je zelf eindelijk dat boek lezen. Neem er een lekker drankje bij en bedenk wat je de volgende dag wilt ondernemen. Een dagje naar Taormina is wel een aanlokkelijk idee en dan lekker op een terras eten. Ja, waarom ook niet het is tenslotte vakantie. Tip combineer deze accommodatie met autohuur.

Faciliteiten

  • Tuin
  • Fietsverhuur,
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 3 juni 2024 voor 8 dagen naar Italië 521,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione