Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Monselice

Italië

9,5/10
4 pers.
Dimora del Re

In dit ruime en zeer luxueuze appartement (170 m), zonder meer één van de meest prestigieuze appartementen van het kasteel, verbleef in 1918 Vittorio Emanuele III, koning van Italië. Het is exclusief ingericht met prachtige meubels en antieke pren..

Monselice

9,5/10
4 pers.
Dimora del Re

Prachtig kasteel op slechts 25 km afstand van Padova en 65 km van Venetië In dit ruime en zeer luxueuze appartement (170 m), zonder meer één van de meest prestigieuze appartementen van het kasteel, verbleef in 1918 Vittorio Emanuele III, koning..

Monselice

9,3/10
6 pers.
Gli Ulivi

Deze prachtige accommodatie maakt integraal deel uit van het landgoed. Het werd geheel gerenoveerd in 2008 en biedt nu een harmonieuze mengeling tussen de stijl en elegantie van het oorspronkelijke bouwwerk en het moderne comfort van de hedendaagse m..

Monselice

9/10
4 pers.
Il Portico

Dit elegante appartement (80 m) op de begane grond is gerestaureerd en ingericht met antieke meubels. Het beschikt tevens over een ruim en exclusief terras met mooi uitzicht over het park. Daarnaast heb je als gast gratis gebruik van het zwembad met ..

Monselice

8,8/10
4 pers.
Castello

Prachtig appartement (140 m) gelegen op de begane grond van het kasteel, met toegang via de imposante ingang die naar de vertrekken leidt waar in 1918 Vittorio Emanuele III, koning van Italië, verbleef. Het appartement werd smaakvol gerestaureerd en..

Monselice

9,3/10
6 pers.
Gli Ulivi

Mooi kasteelappartement op landgoed met wijnproductie nabij Padova en Venetië Deze prachtige accommodatie maakt integraal deel uit van het landgoed. Het werd geheel gerenoveerd in 2008 en biedt nu een harmonieuze mengeling tussen de stijl en eleg..

Monselice

8,8/10
4 pers.
Castello

Prachtig kasteel op slechts 25 km afstand van Padova en 65 km van Venetië Prachtig appartement (140 m) gelegen op de begane grond van het kasteel, met toegang via de imposante ingang die naar de vertrekken leidt waar in 1918 Vittorio Emanuele III..

Monselice

9/10
4 pers.
Il Portico

Prachtig kasteel op slechts 25 km afstand van Padova en 65 km van Venetië Dit elegante appartement (80 m) op de begane grond is gerestaureerd en ingericht met antieke meubels. Het beschikt tevens over een ruim en exclusief terras met mooi uitzich..

Monselice

9,1/10
7 pers.
Il Portico Sette

Dit elegante appartement (80 m) op de begane grond werd onlangs gerestaureerd en ingericht met antieke meubels. Ruim en exclusief terras met mooi uitzicht over het park, gratis gebruik van het zwembad met tuin. Zwembad(Gedeeld met andere gasten, verw..

Monselice

Vakantiehuizen in cultureel Italië

Het grootste deel van Italië is bergachtig. Alleen langs de Tyrreense (in het westen) en de Adriatische kust (in het oosten) vind je platteland. Zo heeft de badplaats Rimini een lang, breed zandstrand. In de Alpen en de Dolomieten, in het hoge noorden, kun je goed skiën. Hier net onder liggen prachtige meren: het Lago Maggiore, het Comomeer, het Gardameer; zeer geschikt voor vakantie, en met een klimaat als bij ons. Het overgrote deel van Italië heeft een mediterraan klimaat. Centraal-Italië biedt de schilderachtige streken Toscane en Umbrië, met schitterende heuvels, en de grootse baai van Napels met de vulkaan de Vesuvius. Het warme zuiden biedt onder meer de baai van Sorrento, met een prachtige rotskust, de streek Apulië (badplaatsen: Vieste, Peschici) en de eilanden Sicilië en Sardinië. Italië bezit verder een enorm cultureel erfgoed. Interessante steden: Rome, Milaan, Venetië, Verona, Florence, Napels.