Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Piedimonte Etneo

Italië

Tale Suite

In het aangename najaarszonnetje bestel ik op een terrasje een espresso. Ik vraag aan de ober of hij leuke tips heeft voor Sicilië en we raken meteen aan de praat. Hij vertelt me dat deze week de weeromstandigheden perfect zijn om de vulkaan de Etna..

Piedimonte Etneo

9,2/10
6 pers.
Villa Melany

Deze villa met privé-zwembad en heerlijke tuin aan de voet van de Etna geeft een prachtig uitzicht over wijngaarden, de zee, de Etna en de heuvels. U zult genieten van deze ruime, prachtige tuin vol planten en bloemen en uw twee grote terrassen. Ter..

Piedimonte Etneo

Etna Horses

Dit kleine vakantiehuis, ideaal voor twee personen en een kleine gast, is gelegen in Piedimonte Etneo en biedt uitzicht op de Etna en de zee van Sicilië! Er is een veranda waar u buiten kunt eten, een tuin met gereserveerde gebieden en een gemeensch..

Piedimonte Etneo

Casa In Sicilia

Gelegen in de rustige dalen tegen de hellingen van de hoogste vulkaan van Europa, bevindt zich dit ruime en functionele appartement in Piedimonte Etneo. Ideaal voor gasten die avontuurlijke en fascinerende excursies willen ondernemen naar de Etna en ..

Piedimonte Etneo

Vakantiehuizen in cultureel Italië

Het grootste deel van Italië is bergachtig. Alleen langs de Tyrreense (in het westen) en de Adriatische kust (in het oosten) vind je platteland. Zo heeft de badplaats Rimini een lang, breed zandstrand. In de Alpen en de Dolomieten, in het hoge noorden, kun je goed skiën. Hier net onder liggen prachtige meren: het Lago Maggiore, het Comomeer, het Gardameer; zeer geschikt voor vakantie, en met een klimaat als bij ons. Het overgrote deel van Italië heeft een mediterraan klimaat. Centraal-Italië biedt de schilderachtige streken Toscane en Umbrië, met schitterende heuvels, en de grootse baai van Napels met de vulkaan de Vesuvius. Het warme zuiden biedt onder meer de baai van Sorrento, met een prachtige rotskust, de streek Apulië (badplaatsen: Vieste, Peschici) en de eilanden Sicilië en Sardinië. Italië bezit verder een enorm cultureel erfgoed. Interessante steden: Rome, Milaan, Venetië, Verona, Florence, Napels.