Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ulivo

Poggibonsi, Italië

apartment-villaapartment-villaapartment-villaapartment-villaapartment-villa
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.141

    • Max. 11 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Ulivo in Poggibonsi

    Het complex ligt in het hart van het Toscaanse platteland, temidden van olijfbomen en eikenbossen, en ligt op slechts 3 km van Colle di Val d'Elsa, op een afstand van 13 km van San Gimignano, 15 km van Siena en 45 km van Florence. Het staat op de top van de heuvel slechts 1km van de snelweg.
    Het werd gebouwd in de jaren 80 en is onlangs gerenoveerd in de typische lokale stijl. Het gebouw werd omgebouwd tot twee appartementen, een grote (villa) en een kleinere twee-kamer appartement.
    In de ruime tuin van het huis, omringd door olijfbomen, bevindt zich een zwembad waar u kunt ontspannen en zonnebaden, plus er is ook de mogelijkheid lange wandelingen te maken (in de bossen, olijfbomen en wijngaarden) en wandeltochten zelfs met een gids.
    De appartementen zijn omgeven door planten en een tuin die is ingericht met tafels, stoelen en een barbecue.
    Bij ons, op verzoek, kunt u een lunch of een diner boeken met persoonlijke chef-kok bij u thuis, die ook lessen kan geven over de traditionele Toscaanse cuisine.

    De villa is geschikt voor maximaal 10-11 personen, en heeft een totale oppervlakte van ca. 140 m².
    Gelegen op de begane grond van het complex, heeft het een aparte ingang en bestaat uit een grote woonkamer-keuken met ingebouwde kitchenette uitgerust met een grote marmeren spoelbak, fornuis met 5 branders en een plaat, een oven, koelkast, vaatwasser, broodrooster, Amerikaanse koffiezetapparaat en alles wat u nodig hebt voor het bereiden van maaltijden.
    De woonkamer is ingericht met een drie-zitsbank, een open haard en een televisie (niet-satelliet). Er is ook een kleine badkamer met douche.

    Er zijn twee salons, één met twee eenpersoons slaapbanken, de andere met een queen-size slaapbank, plus zijn er twee grote slaapkamers met een tweepersoonsbed en een grote slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapbank. De badkamers, grenzend aan de slaapkamers, zijn ruim en compleet met douche en wasmachine. Er is ook een tweede kleinere keuken, voorzien van een vier pits gasfornuis, koelkast, vaatwasser en alles wat u nodig hebt voor vier / zes personen.
    Gasten kunnen gebruik maken van een deel van de tuin, met twee tuinhuisjes om buiten te eten of te ontspannen.
    Elk appartement heeft een onafhankelijk verwarmingssysteem waarmee u zich op kan warmen op de koudste dagen, non-satelliet televisie en een Wi-Fi internetverbinding.

    Het boven beschreven appartement kan worden onderverdeeld in twee appartementen (een twee-kamer appartement 2 +2 en een drie-kamer appartement), elk met een eigen ingang en een eigen buitenruimte.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    10 pers.
    Villa del Corallo

    Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

    Alghero

    4 pers.
    Residence Campus

    Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

    Villasimius

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino