Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Blu Hotel Acquaseria

Ponte di Legno, Italië

blu-hotel-acquaseriablu-hotel-acquaseriablu-hotel-acquaseriablu-hotel-acquaseriablu-hotel-acquaseria
Favoriet 
 
 

v.a. 475

  • Beoordeeld met een 7
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Blu Hotel Acquaseria in Ponte di Legno

6-daagse Autovakantie naar Dolomieten bij Blu Hotel Acquaseria

In dit hotel geniet je intens van een heerlijk vakantie in de bergen met je gezin of fijn met z'n tweeën. Overdag verbrand je de calorieën van het heerlijke Italiaanse eten met een stevige wandeling in de bergen. De groene omgeving van het gezellige dorp en het rustiger hoger gelegen Tonale nodigt je uit tot een actieve vakantie. Verwen jezelf en bezoek de wellness, een weldaad voor je spieren. Na het diner nog een drankje in de bar, om daarna moe maar voldaan te gaan slapen.

Faciliteiten

  • Bar
  • Fitness
  • Sauna
  • Skistalling
  • Huisdieren toegestaan,
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 15 juni 2024 voor 6 dagen naar Italië 475,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

Acacia Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Marina Di Ragusa? Hotel Acacia Palace is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Acacia Palace, voor meer informatie! Ben jij toe ..

Marina Di Ragusa

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero