Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Savoy Roma

Rome, Italië

savoysavoysavoysavoysavoy
Favoriet 
 
 

v.a. 505

  • Beoordeeld met een 8
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Savoy Roma in Rome

4-daagse Stedentrip naar Lazio bij Savoy Roma

Tijdens een stedentrip op zoek naar een stukje geschiedenis? Hier is waar het kan. Dit hotel is gevestigd in een gerenoveerd historisch gebouw, waar je vriendelijk wordt ontvangen in de ruime lobby. De vele highlights zijn te voet te bezoeken en het metrostation ligt op loopafstand. Na een dag sightseeing is het lekker bijkomen op het dakterras met panoramisch uitzicht over de stad.

Faciliteiten

  • Bar
  • Roomservice
  • Fietsverhuur,
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 2 september 2024 voor 4 dagen naar Italië 505,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

Acacia Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Marina Di Ragusa? Hotel Acacia Palace is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Acacia Palace, voor meer informatie! Ben jij toe ..

Marina Di Ragusa

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius