Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bagni di Pisa Palace and Thermal Spa Tuscany

San Giuliano Terme, Italië

bagni-di-pisa-palace-spabagni-di-pisa-palace-spabagni-di-pisa-palace-spabagni-di-pisa-palace-spabagni-di-pisa-palace-spa
Favoriet 
 
 

v.a. 480

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Bagni di Pisa Palace and Thermal Spa Tuscany in San Giuliano Terme

4-daagse Autovakantie naar Toscane bij Bagni di Pisa Palace and Thermal Spa Tuscany

Geniet bij Bagni di Pisa Palace and Thermal Spa - Tuscany van ultieme luxe en perfecte service van de hoogste kwaliteit. Dit hotel is één van de 'Leading Hotels of the World'. Het is een voormalige adellijke residentie van de Groothertog van Toscane en reeds in de 18e eeuw beroemd in heel Europa. Destijds was het zijn zomerverblijf, nu is het omgebouwd tot een luxe hotel, gelegen in een stadje dat vooral bekend is om zijn bronwater. De spa is gespecialiseerd in behandelingen met thermaal water en Ayurveda. Ook heeft het een zeer centrale ligging ten opzichte van Pisa, de stranden van Viareggio of Marina di Pisa. Vanuit het restaurant kun je zelfs de Scheve Toren van Pisa zien liggen. Breng ook zeker een bezoek aan de mooie stad Lucca; neem plaats op een terras op de Piazza dell'Anfiteatro of wandel of fiets over de 4 kilometer lange stadsmuur.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar
  • Roomservice
  • Fitness
  • Sauna
  • Huisdieren toegestaan,
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 13 mei 2024 voor 4 dagen naar Italië 480,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari