Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Sassoferrato

Italië

10/10
8 pers.
Vakantiehuis Sassoferrato

Ruim en zonnig vakantiehuis prachtig uitzicht op het prachtige Le Marche. Dit vakantiehuis biedt ruimte aan 8 personen, en biedt vele faciliteiten uitermate geschikt voor families.Dit ruime en zonnige vakantiehuis heeft een prachtig uitzicht op Le Ma..

Sassoferrato

8,1/10
6 pers.
Villa Sassoferrato

Charmante, sfeervol ingerichte villa met zwembad en ruime tuin nabij Umbrië Deze charmante villa is sfeervol ingericht en beschikt over een ruime tuin met een groot zwembad. De ruime pergola in de tuin kan doormiddel van gordijnen worden afgeslot..

Sassoferrato

8,1/10
6 pers.
Villa Sassoferrato

Deze charmante villa is sfeervol ingericht en beschikt over een ruime tuin met een groot zwembad. De ruime pergola in de tuin kan doormiddel van gordijnen worden afgesloten en is een ideale plek om nog even na te genieten van een heerlijke vakantieda..

Sassoferrato

Vakantiehuizen in cultureel Italië

Het grootste deel van Italië is bergachtig. Alleen langs de Tyrreense (in het westen) en de Adriatische kust (in het oosten) vind je platteland. Zo heeft de badplaats Rimini een lang, breed zandstrand. In de Alpen en de Dolomieten, in het hoge noorden, kun je goed skiën. Hier net onder liggen prachtige meren: het Lago Maggiore, het Comomeer, het Gardameer; zeer geschikt voor vakantie, en met een klimaat als bij ons. Het overgrote deel van Italië heeft een mediterraan klimaat. Centraal-Italië biedt de schilderachtige streken Toscane en Umbrië, met schitterende heuvels, en de grootse baai van Napels met de vulkaan de Vesuvius. Het warme zuiden biedt onder meer de baai van Sorrento, met een prachtige rotskust, de streek Apulië (badplaatsen: Vieste, Peschici) en de eilanden Sicilië en Sardinië. Italië bezit verder een enorm cultureel erfgoed. Interessante steden: Rome, Milaan, Venetië, Verona, Florence, Napels.