Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Dante/Pino

Tocco da Casauria, Italië

dante-pinodante-pinodante-pinodante-pinodante-pino
Favoriet 
     
     

    v.a. 770

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Dante/Pino in Tocco da Casauria

    Uw vakantie woning bevindt zich in een authentieke ´Agriturismo´ (vakantie op het platteland) bij het dorp Tocco da Casauria in de Italiaanse regio Abruzzo. Het landgoed is omgeven door een eeuwenoude olijfboomgaard met aan de ene kant het prachtige uitzicht op de bergen van Maiella en aan de andere kant de bergen van Gran Sasso. Het landgoed, tevens een olijfoliebedrijf, spreidt zich over een gebied van ongeveer 14 hectare uit. Op het landgoed bevinden zich twee (houten) chalets, ver weg van elkaar gelegen en twee grote appartementen die een gerestaureerd landhuis liggen. De boerderij is omgeven door een prachtige tuin met een groot zwembad omgeven door tuinmeubilair. Verder bevinden zich op het terrein ook een tennisbaan, een tafeltennistafel en een jeu-de-boulesbaan. Tevens vind u op het landgoed een gezamenlijke grote barbecue, een groot houten prieel en een speelruimte voor de kinderen. De eigenaar organiseert (op aanvraag) culturele, recreatieve en educatieve cursussen voor kinderen en volwassenen om het bewustzijn van de landbouw en de kennis van het platteland te bevorderen. Uw vakantieverblijf wordt gekenmerkt door een kwaliteitgarantie QA (Quality Agriturismo).

    Deze accommodatie heeft een oppervlakte van ca. 80m² en is geschikt voor 4 tot 6 personen. Deze woning kan op de eerste verdieping grond of op de tweede verdieping liggen. De keuken grenst aan een tussenkamer waar zich een tafel voorzien van stoelen bevindt. De keuken is uitgerust onder andere met een 4-pits gasfornuis, een Italiaans koffieapparaat (Mokka) en een koelkast met vriesvak. Er zijn twee slaapkamers die elk over een tweepersoonsbed beschikken. In iedere slaapkamer bevinden zich ook een stapelbed. Er is een badkamer, die is voorzien van een douche, toilet en bidet. Alle woningen zijn simpel en comfortabel ingericht en beschikken over centrale verwarming en TV.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    10 pers.
    Villa del Corallo

    Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

    Alghero

    Acacia Palace

    Verblijven in een aangename accommodatie in Marina Di Ragusa? Hotel Acacia Palace is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Acacia Palace, voor meer informatie! Ben jij toe ..

    Marina Di Ragusa

    4 pers.
    Cala di Falco Resort

    Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

    Cannigione