Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

The Plaza

Venetië, Italië

plazaplazaplazaplazaplaza
Favoriet 
 
 

v.a. 419

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

The Plaza in Venetië

4-daagse Stedentrip naar Venetiaanse Rivièra bij The Plaza

Moderne kunst aan de muur, ruime kamers en personeel dat voor je klaarstaat. Het allerfijnste hier, naast de scherpe prijzen? Dat het treinstation aan de overkant is. De trein brengt je in 10 minuten naar Venetië, waar het San Marcoplein én het lekkerste ijs van de wereld op je wachten. En ben je uit geslenterd, dan is het fijn thuiskomen in The Plaza. Even bijkomen van alle drukte in de stad doe je in hotel restaurant Soul Kitchen. Natuurlijk met een sgroppino als aperitief en wat huisgemaakte polenta om in Italiaanse sferen te komen. En daarna nog even surfen op de gratis Wi Fi, handig om alvast de dag van morgen te plannen

Faciliteiten

  • Bar
  • Roomservice
  • Huisdieren toegestaan,
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius