Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Top vakantiehuizen in Sri Lanka

Nieuwe vakantiehuizen in Sri Lanka

10/10
Eden Resort & Spa

Aan het prachtige goudgele strand van Beruwela ligt Eden Resort & Spa, temidden van de wuivende palmen. Net aangekomen? Slippers uit, plons in het zwembad en neem daarna een heerlijke cocktail van de vriendelijke ober bij de poolbar. Romantische bui?..

Beruwela

9/10
Jetwing Beach

10-daagse Zonvakantie naar Jetwing Beach in West Sri Lanka..

Negombo

8,6/10
Coco Royal Beach Resort

Het Coco Royal Beach Resort is een kleinschalig hotel direct aan het brede strand van Kalutara. In dit hotel word je uiterst gastvrij ontvangen en er hangt een ontspannen vakantiesfeer. Bestel een cocktail bij de bar en geniet van de rust op de grote..

Kalutara

7,5/10
Jetwing J Negombo

10-daagse Zonvakantie naar Jetwing J Negombo in West Sri Lanka..

Negombo

8/10
Goldi Sands

10-daagse Zonvakantie naar Goldi Sands in West Sri Lanka..

Negombo

9,1/10
RIU Sri Lanka

RIU Sri Lanka is het enige 24-uurs All Inclusive hotel in Sri Lanka. Dit luxe hotel is onderdeel van de gerenommeerde RIU keten. Het biedt vele activiteiten voor jong en oud, wat het geschikt maakt voor zowel koppels als gezinnen. Geniet van het heer..

Ahungalla

Vakantiehuizen in Negombo

8,8/10
Jetwing Blue

9-daagse Zonvakantie naar Jetwing Blue in West Sri Lanka..

Negombo

8,8/10
Jetwing Blue

Laat je onderdompelen in weelde, geniet van een frisse duik in het zwembad of laat je lekker masseren in de spa van hotel Jetwing Blue. In "The Kitchen" worden culinaire hoogstandjes a-la-minute en live voor je bereid. Dit hotel met vele faciliteiten..

Negombo

9/10
Jetwing Beach

Een kleinschalig en luxueus hotel aan het fijne zandstrand van Negombo. In de avond ontspan je met een cocktail op The Deck, een romantisch strandterras omgeven door brandende fakkels en met uitzicht op de Indische Oceaan. De fraaie ligging tussen de..

Negombo

Vakantiehuizen in Anuradhapura

Vakantiehuizen in Bandarawela