Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Venetië, romantische vakantiehuizen

ItaliëVenetië, iedereen heeft wel een beeld van de smalle grachten en de romantische gondels die geliefde stelletjes door de stad vervoeren. Het mooie San Marco plein met zijn duiven, het Venetiaans carnaval en de prachtige palazzo’s. Niet voor niets liet Shakespeare er enkele van zijn stukken afspelen en kent Venetië vele kunstenaars die de stad als inspiratiebron hebben gebruikt. 
Venetië is een droomstad vol prachtige historie en is door zijn unieke waterrijke karakter prachtig bewaard gebleven. De stad staat niet voor niets in zijn geheel op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Venetië is gebouwd op een aantal eilanden in een lagune in de Adriatische zee en al eeuwenlang bewoond. Voedsel was hier immers door de aanwezigheid van de zee altijd aanwezig. Vooral ten tijden van de grote volksverhuizing zochten vele mensen de makkelijk te verdedigen eilandengroep op al vluchtend voor de hunnen. 

Populaire vakantiehuizen in Venetië

Hotel Formula International

Hotel Formula International ligt in Rosolina en is een ideale locatie om een uitstap te maken naar het prachtige Venetië. Het eigen Restaurant Regina is gespecialiseerd in traditionele Venetiaanse gerechten en heeft een uitgebreide pizza-kaart. Dage..

Rosolina

7,9/10
6 pers.
Casa Travesio

Vrijstaande kleine villa in het dorp Travesio, in de streek Friuli Venezia Giulia. Gebouwd met slechts één verdieping, een grote, omheinde tuin van ongeveer 7 ha. De woning beschikt over een zonnig, overdekt terras waar je buiten kunt lunchen of on..

Travesio

Happy Camp Camping Ca'Savio

Kom genieten met het hele gezin op Camping Ca'Savio. De camping ligt direct aan de kust van Cavallino en 1 kilometer van het centrum van Cà Savio. De camping beschikt over twee zwembaden gelegen in het dennenbos met glijbanen en een waterschip voor ..

Cavallino-Treporti