Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Prachtige vakantiehuizen in Toscane

ItaliëToscane ligt centraal in Italië en kent de steden Florence, Pisa, Siena, Lucca, San Giminano, Volterre en Maremma. Toscane  is een van de mooiste streken van Italië en bekend vooral om zijn landschap, maar ook om zijn beroemde wijnen zoals de Chianti, Morellino di Scansano en de Brunella di Montalcino. Er  is veel literatuur, schilderkunst, architectuur en beeldhouwkunst te zien in deze regio. Er zijn tientallen musea waar men terecht Kan. In Toscane kan men echter ook actief de vakantie besteden. De mogelijkheden om te wandelen en fietsen zijn legio. de beste tijd om dit te doen is in de lente. 
Het weer in Toscane kan in de wintermaanden vrij onvoorspelbaar zijn en de zomers zijn heet en droog. In de lente echter is de temperatuur al prima en ligt het gemiddelde rond de 20°C. Toscane en dan met name de Chianti-streek is wereldberoemd om zijn wijn. Overal vindt u fattoria’s waar u binnen kunt lopen om wijn te proeven. Er worden mooie nieuwe wijnen gemaakt, zoals een mengeling van Cabernet Sauvignon met tien procent Sangiovese – de klassieke druif van de Chianti streek. Heel verrassend. 

Florence, de hoofdstad van Toscane vol historie

Florence, de hoofdstad van Toscane, telt ongeveer 367.000 inwoners. De rivier de Arno loopt dwars door het historische centrum en vervult daarmee een belangrijke rol in de aantrekkelijkheid van de stad. Het centrum is eigenlijk één groot openluchtmuseum met het grootste aantal kunstschatten uit de renaissance ter wereld. Florence bezit een bruisend en modern uitgaansleven en winkelen in de stad is een aangename (en kostbare) bezigheid. Vooral de modezaken zijn befaamd, alle grote couturiers hebben een winkel in de mondaine stad. Florence is in het voorjaar, zomer en najaar ook een drukke stad, vooral bij de belangrijkste toeristische attracties verzamelen zich soms grote groepen vakantiegangers. In het voorjaar wordt de stad ook druk bezocht door Italiaanse kinderen die op school-reisje zijn en soms tegen en wil en dank hun cultuur en historie consumeren. U kunt hier rekening mee houden in uw vakantieplanning omdat u voor de grootste bezienswaardigheden tijdens deze periode soms uren lang in de rij staat en bijvoorbeeld de Ponte Vecchio overspoeld wordt door toeristen.

Toscane


De vakantiehuizen van TopicTravel in Toscane zijn van alle gemakken voorzien en regelmatig met hoge kortingen tot wel 25% te boeken.

Bekijk het aanbod

Populaire vakantiehuizen in Toscane

8,5/10
Principe Di Piemonte

Al in de jaren vijftig was dit hotel het decor in de film Pellegrini d'Amore, een van de eerste films met Sophia Loren, waarin zij een gravin speelde. Principe di Piemonte is één van de meest exclusieve hotels aan de kust van Versilia, onderdeel va..

Viareggio

8,5/10
Principe Di Piemonte

Al in de jaren vijftig was dit hotel het decor in de film Pellegrini d'Amore, een van de eerste films met Sophia Loren, waarin zij een gravin speelde. Principe di Piemonte is één van de meest exclusieve hotels aan de kust van Versilia, onderdeel va..

Viareggio

Tenuta San Crescenzio

Niet ver van Magliano in Toscane (2km), in het gebied van de Maremma, ligt dit landgoed uit de 18e eew in een heuvelachtig gebied met zeezicht. Het heeft zeven hectare land en er is een hoofdgebouw en drie bijgebouwen: een dependance (woonkeuken, sla..

Magliano In Toscana

Le Silerchie

In een omheind privebereik staat dit mooie vakantiehuis, slechts 2 km van het schilderachtige dorp Camaiore en 18 km van de beroemde zandstranden van Versilia. Het vakantiehuis heeft een groot aangelegd grasveld meteen mooi zwembad met whirlpool, ste..

Camaiore

Pallatoio

Uit de renovatie van een oude schuur, deze slanke panoramisch vakantiehuis, dat is ongeveer 2 km van Scarperia ontstaan. Het vakantiehuis is omgeven door een buitengebied met een omheinde tuin waar een zwembad en een barbecue zijn. De groene, glooien..

Scarperia

Vista San Lorenzo

Mooi vakantiehuis uit natuursteen, dat deel uitmaakt van een oud landgoed, waarvan de oorsprong teruggaat tot de late middeleeuwen. De volgende stad is Dicomano op ongeveer 4 km afstand. Eens diende het huis als een gistende ruimte, nu presenteert he..

Dicomano

Kuoni/Tenzing Travel - Aruba