Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe vakantiehuizen op Sardinië, een waar genot!

Italië

Gaat u vakantie vieren op Sardinië zult u ontdekken dat het een ware sensatie zal worden. Het eiland heeft een subtropisch klimaat en heeft lange stranden aan de zuidkust, die zeer aantrekkelijk zijn voor toeristen. De kustlijn is 1800 kilometer lang, en heeft vele baaien en inhammen. Het eiland heeft een schilderachtig uiterlijk en dat komt door de vele heuvels en bergen en de schitterende kerken en basilieken. Maar de meeste toeristen die aan Sardinië denken, denken meestal aan een strandvakantie. Maar Sardinië biedt meer, ongerepte natuur en een schitterende fauna. Dankzij het subtropische klimaat kan het in de zomer zeer warm worden en zijn de winters vaak mild.

Populaire vakantiehuizen in Sardinië

8 pers.
Villa Pitrizzina

Exclusieve villa met zwembad, gelegen in Liscia di Vacca, een kleine deelgemeente ten noorden van Porto Cervo. De villa ziet uit op de Golf van Pitrizza, een baai waar rust heerst en waar de zee van een onvergelijkbare schoonheid is. Villa Pitrizzina..

Porto Cervo

8 pers.
Hotel Corte Rosada - adults only

Prachtig gelegen in een pijnbomenbos én direct aan zee, is adults only hotel Corte Rosada een oase van rust. Hier kunt u heerlijk ontspannen!..

Alghero

8 pers.
Appartementen Bouganvillage

Mooie appartementen met zwembad...

Budoni

8 pers.
Appartementen I Mirti Bianchi

Modern appartementencomplex met zwembad, gunstig gelegen ten opzichte van zowel het centrum als het strand...

Santa Teresa

8 pers.
Appartementen Ea Bianca

Mooie en comfortabele appartementen, wat hoger gelegen, met een prachtig uitzicht...

Baja Sardinia

8 pers.
Appartementen Green Village

Prettig en kindvriendelijk complex omgeven door een mediterrane tuin met smalle voetpaden die de appartementen met het zwembad verbinden...

Palau