Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Op vakantie op het eiland Sicilië

ItaliëHet eiland Sicilië bevat verschillende indrukwekkende steden en dorpen die u kunt bezoeken tijdens uw vakantie. De hoofdstad Palermo heeft prachtige kerken, pleinen en interessante musea. De tweede stad van het eiland Sicilië, Catania staat bekend om de vele theaters. In Cefalú en Castellammare del Golfo vindt u fantastische stranden. U vindt alles tijdens uw vakantie op Sicilië.
Dit Zuid-Italiaans eiland werd al bewoond tijdens het Paleolithicum en Neolithicum. Het waren de Feniciërs die het eiland voor ’t eerst koloniseerden, gevolgd door de Grieken. De invloed van die laatste is nog steeds aanwezig. De mengeling van culturen maakt Sicilië net zo bijzonder. Uiteraard zullen de prachtige natuur en de aangename temperatuur voor de toerist ook een doorslaggevende factor zijn.

Populaire vakantiehuizen in Sicilië

Villa Laura

Dit charmante vakantiehuis met verzorgde inrichting ligt slechts enkele honderden meters van het strand verwijderd en beschikt over een groot buitenverblijf en een ruim woongedeelte. In de keuken is ook een karakteristieke houtoven. De slaapruimten b..

Menfi

7,5/10
Grand Hotel Il Minareto

Begin je dag goed in Grand Hotel Il Minareto bij het Siciliaanse ontbijtbuffet, waar een cappuccino con amore al op je staat te wachten. Door alle luxe ben je hier meteen in de vakantiesfeer. Relax in de wellness of kom tot rust in de jacuzzi op het ..

Siracusa

Villa Cycas

Mooi vakantiehuis met zwembad tussen Palermo en Mondello. De mooie badplaats Mondello, beroemd om zijn witte zandstrand ligt op slechts 2 km afstand van het huis, terwijl u het centrum van Palermo in 10 minuten bereikt. Het belangrijkste kenmerk van ..

Mondello

Tenuta Poggio Martino

Dit vrijstaande, onafhankelijke vakantiehuis ligt in het prachtige heuvelachtige landschap, gelegen tussen het dorp Naro (5 km - provincie Agrigento) en de zee. Het vakantiehuis heeft een groot perceel (ongeveer 9 ha) met fruitbomen, citrusbomen en o..

Naro

9,4/10
8 pers.
Corte Dorata

Prachtige villa met zwembad aan de rand van het een charmante stadje Scicli Dit fijne vakantiehuis is een prachtige villa met zwembad gelegen aan de rand van Scicli, een charmante barokke stad en een UNESCO World Heritage Site. Het prachtige lande..

Scicli

9,4/10
8 pers.
Corte Dorata

Dit fijne vakantiehuis is een prachtige villa met zwembad gelegen aan de rand van Scicli, een charmante barokke stad en een UNESCO World Heritage Site. Het prachtige landelijke landschap, gekenmerkt door olijfbomen, johannesbroodbomen bomen en witte ..

Scicli