Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Venetië, romantische vakantiehuizen

ItaliëVenetië, iedereen heeft wel een beeld van de smalle grachten en de romantische gondels die geliefde stelletjes door de stad vervoeren. Het mooie San Marco plein met zijn duiven, het Venetiaans carnaval en de prachtige palazzo’s. Niet voor niets liet Shakespeare er enkele van zijn stukken afspelen en kent Venetië vele kunstenaars die de stad als inspiratiebron hebben gebruikt. 
Venetië is een droomstad vol prachtige historie en is door zijn unieke waterrijke karakter prachtig bewaard gebleven. De stad staat niet voor niets in zijn geheel op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Venetië is gebouwd op een aantal eilanden in een lagune in de Adriatische zee en al eeuwenlang bewoond. Voedsel was hier immers door de aanwezigheid van de zee altijd aanwezig. Vooral ten tijden van de grote volksverhuizing zochten vele mensen de makkelijk te verdedigen eilandengroep op al vluchtend voor de hunnen. 

Populaire vakantiehuizen in Venetië

Loft In Villa Veneta

Dit prachtige deel van een semi-vrijstaande villa met zwembad is gelegen in een Venetiaanse villa op het platteland buiten Vicenza. Dankzij de locatie kunt u het Gardameer, de stranden van de Adriatische kust, de bergen en de mooiste kunststeden van ..

Vicenza

2 pers.
Union Lido

5-sterrencamping op 1 uur van Venetië, met een fantastisch waterpark en direct toegang tot het strand...

Cavallino-treporti

8,7/10
2 pers.
Marina di Venezia

Camping Marina di Venezia is één van de grootste campings in de regio en is de ideale locatie voor een heerlijke gezinsvakantie...

Punta Sabbioni

Casale Delle Rose

Mooi huis met zwembad op 17 km van de Venetiaanse stad Rovigo, beroemde om de keuken en de goede wijnen, met in de huidige structuur het behoudt van de sporen van de tijd van de "Repubblica Serenissima". De woning bevindt zich op een 2500 m2 groot pe..

Lendinara

7,7/10
2 pers.
Villaggio San Francesco

Camping Village San Francesco is een zeer grote en levendige camping met directe toegang tot een schitterend goudkleurig zandstrand. De beste attractie is het fantastische zwembadcomplex met meerdere zwembaden, een kinderbad en glijbanen...

Caorle

8,7/10
2 pers.
Sant'Angelo Village

Camping Sant'Angelo Village is een bruisende, actieve camping waar het hele gezin zich vermaakt...

Cavallino-treporti