Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

De Eeuwige Stad, het prachtige Rome

ItaliëRome, ook wel de "Eeuwige Stad" genoemd, is de hoofdstad van Italië en van de Lazio-regio. Rome is ook wel bekend om o.a. La Dolce Vita, Vaticaanstad, het Colosseum en de fonteinen. Het is dan ook één van de grootste trekplijsters van Italië. Door de ligging en het klimaat van Rome kan het in de zomermaanden erg warm zijn. De beste tijd om Rome te bezoeken ligt dan ook in het voor- en najaar.
Het bijzondere aan Rome is dat oud en nieuw er naadloos in elkaar overgaan. Zo sta je met je neus naar het Colosseum uit het Romeinse Rijk, terwijl achter je rug een hippe wijnbar zijn deuren opent. Je loopt er letterlijk over stenen uit de zesde eeuw voor Christus, met intussen je handen vol net geshopte designerkleding. In Rome is het volstrekt normaal. De makkelijkste manier om naar Rome te reizen is met het vliegtuig. Vanuit steeds meer luchthavens in Nederland en België gaan er directe vluchten naar Rome.

Populaire vakantiehuizen in Rome

Villa Amato

Comfortabel vakantiehuis met panoramisch uitzicht over het Romeinse landschap (Rome 25 km). Dit smaakvolle en elegant ingerichte vakantiehuis met ruime kamers, is verdeeld over meerdere niveaus. In de uitgestrekte tuinen, kunt u heerlijk genieten van..

Morlupo

8,4/10
8 pers.
Villa Manziana

Mooie en stijlvolle vrijstaande villa, die deel uitmaakt van een landgoed met zwembad. Het landgoed is gelegen op een heuvel en biedt een overweldigend uitzicht over de omgeving. De villa is eigendom van een adellijke familie en ingericht met meubels..

Manziana

Podere Matilde

Vakantiehuis met privé zwembad, in Tuscania (Zuid-Etrurië), omringd door het landschap. Het omliggende landschap is beschermd als een natuurgebied. Podere Matilde is een oude boerderij die in 2017 is gerenoveerd. Het huis beschikt over een muziekka..

Tuscania

Agathos

Prachtig en modern gebouw bestaande uit een landhuis, een bijgebouw en een zwembadhuis. Het is gelegen aan de rand van het oude dorp van Corchiano met Etruskische wortels. Het dorp ligt in de groene bergen van Etrurië, die rijk aan hazelnoot en olij..

Corchiano

Casale Lo Stallino

Mooi en elegant landhuis met bijgebouw en zwembad, gebouwd met de traditionele Tuscia tufsteen en wordt omgeven door een park met hazelnoot en kastanjebomen. Het vakantiehuis is smaakvol ingericht met lokale materialen, naast een zwembad met Romeinse..

Capranica

Fontemulino

Dit gezellige vakantiehuis met bijgebouwen is een antieke watermolen. Op een rustige locatie en omgeven door een weide met vulkanische rotsen. Het huis beschikt over een zwembad. Het bijgebouw ligt tegenover de molen. In een straal van 100 m liggen d..

Vitorchiano