Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Genieten in Emilia Romagna aan de kuststrook van de Adriatische Zee

Italië

Emilia Romagna is een streek met veel toerisme, vooral aan de kuststrook van de Adriatische Zee. Deze streek heeft veel te bieden voor toeristen en is dan ook erg populair. Niet voor niets staat de regio bekend om haar rijke inwoners en wordt het vaak beschouwd als de beste plaats in Italië om te wonen. De provincie Emilia Romagna is een prima plek om heerlijk te relaxen aan het heldere, blauwe water van de Adriatische Rivièra. Terwijl het massatoerisme neerstrijkt in het nabij gelegen Rimini, is de rest van Emilia Romagna een bestemming voor echte Bourgondiërs.
De keuken van Emilia Romagna biedt zo ongeveer alles wat een culinair hart begeert: lasagna, tortellini, Prosciutto di Parma, mortadella, pancetta, Aceto Balsamico, Parmigiano Reggiano en ga zo nog maar even door…Het is dan ook niet verbazingwekkend dat de regione voor het grootste gedeelte leeft van de voedingsmiddelenindustrie, eten is de kurk waarop de economie drijft. Reeds in de Middeleeuwen werden de Parmigiano Reggiano en de Prosciutto di Parma geëxporteerd naar alle uithoeken van de wereld.

Populaire vakantiehuizen in Emilia-Romagna

7,4/10
14 pers.
Casale Pietre Antiche

Schitterende villa in vroegere school met privézwembad, tuin en mooi uitzicht Deze voormalige school uit 1800 is gerenoveerd, maar ademt nog steeds dezelfde authentieke sfeer van het verleden uit. Het huis is gemaakt van antieke stenen vandaar oo..

Gemmano

9/10
16 pers.
Casa de Poi

Landelijk gelegen villa met tuin en privé zwembad, wifi aanwezig. Deze schitterende villa heeft een fantastisch uitzicht over de Emiliaanse Appenijnen en het kasteel van Tabiano dat je met de auto in een paar minuten bereikt of anders te voet, ee..

Tabiano Castello

8,8/10
10 pers.
Villa Manganina

Landelijk gelegen villa met tuin en privé zwembad, wifi aanwezig. Deze schitterende villa heeft een fantastisch uitzicht over de Emiliaanse Appenijnen en het kasteel van Tabiano dat je met de auto in een paar minuten bereikt. De villa is omringd ..

Tabiano Castello

7,4/10
14 pers.
Casale Pietre Antiche

Deze voormalige school uit 1800 is gerenoveerd, maar ademt nog steeds dezelfde authentieke sfeer van het verleden uit. Het huis is gemaakt van antieke stenen vandaar ook de naam Casale Pietre Antiche. De slaapkamers op de eerste etage hebben allemaal..

Gemmano

8/10
6 pers.
Vanzetto Inferiore

Villa-appartement met zwembad en panoramisch uitzicht over de Apennijnen Dit ruime appartement in de schitterende villa “Vanzetto” bevindt zich op de begane grond, ideaal voor een familie of groep vrienden die willen genieten van rust in een a..

Tredozio

8,8/10
4 pers.
Borgo Belvedere Bilo

Voormalige boerenhoeve in de Apennijnen met privézwembad, vlakbij skipistes Deze hoeve is een van de oudste boerenhoeven in de omgeving; er bestaan resten van de hoeve van vóór het jaar 1000. De hoeve is omgeven door het groen van de natuur, me..

Lizzano in Belvedere

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!