Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Garda

Italië

5 pers.
Villa Mary

Villa Mary is een mooie, exclusieve, halfvrijstaande accommodatie met gemeenschappelijk zwembad, gelegen in een groot eigen park. Het is slechts een paar honderd meter van het Gardameer en het strand. Het is gelegen in het mooiste deel van het park, ..

Garda

5 pers.
Villa Mary

Exclusieve villa, groot park, groot zwembad, aan het Gardameer Villa Mary is een mooie, exclusieve, halfvrijstaande accommodatie met gemeenschappelijk zwembad, gelegen in een groot eigen park. Het is slechts een paar honderd meter van het Gardamee..

Garda

8 pers.
Hotel Poiano

Ruim opgezet resort gelegen in de heuvels van Gardameer met prachtig uitzicht over het meer...

Garda

10/10
4 pers.
Residence Le Sponde Quadri Uno Quattro

Deze vrijstaande bungalow maakt onderdeel uit van een park. Aan de oostzijde van het Gardameer (3 km), bij het plaatsje Garda, ligt dit park achter de wijngaarden, midden in het groen. Een perfecte uitvalsbasis om van alles te ondernemen! De bungalow..

Garda

4 pers.
Residence Le Sponde Quadri Due Quattro

Deze geschakelde bungalow maakt onderdeel uit van een park. Aan de oostzijde van het Gardameer (3 km), bij het plaatsje Garda, ligt dit park achter de wijngaarden, midden in het groen. Een perfecte uitvalsbasis om van alles te ondernemen! De bungalow..

Garda

6 pers.
Bella Vista

Ruim, gerenoveerd appartement met uitzicht op het Gardameer. De accommodatie "Bella Vista" is een groot appartement op de eerste verdieping, dat onlangs is gerenoveerd. Het bevindt zich op een prachtige locatie aan de boulevard van Garda, m..

Garda

5 pers.
Palazzo Gusa

Mooi appartement in een historisch en elegant gebouw in het centrum van Garda..

Garda

6,9/10
5 pers.
Villa Luciano

Charmant appartement in een villa met zwembad en tuin, op 5 minuten van het meer..

Garda

6,9/10
5 pers.
Villa Luciano

Charmant appartement in een villa met zwembad en tuin, op 5 minuten van het meer ..

Garda

7,7/10
6 pers.
Residence Le Sponde Quadri Due Sei

Twee-onder-een-kapbungalow, privéterras, gemeenschappelijk zwembad, in de buurt van het Gardameer Deze geschakelde bungalow maakt onderdeel uit van een park. Aan de oostzijde van het Gardameer (3 km), bij het plaatsje Garda, ligt dit park achter ..

Garda

10/10
4 pers.
Residence Le Sponde Quadri Uno Quattro

Vrijstaande bungalow, privéterras, gemeenschappelijk zwembad, in de buurt van het Gardameer Deze vrijstaande bungalow maakt onderdeel uit van een park. Aan de oostzijde van het Gardameer (3 km), bij het plaatsje Garda, ligt dit park achter de wij..

Garda

4 pers.
Residence Le Sponde Quadri Due Quattro

Twee-onder-een-kapbungalow, privéterras, gemeenschappelijk zwembad, in de buurt van het Gardameer Deze geschakelde bungalow maakt onderdeel uit van een park. Aan de oostzijde van het Gardameer (3 km), bij het plaatsje Garda, ligt dit park achter ..

Garda

8,1/10
6 pers.
Residence Le Sponde Quadri Uno Sei

Vrijstaande bungalow met eigen terras en gezamenlijk zwembad, vlakbij Gardameer Deze vrijstaande bungalow maakt onderdeel uit van een park. Aan de oostzijde van het Gardameer (3 km), bij het plaatsje Garda, ligt dit park achter de wijngaarden, mid..

Garda

8/10
6 pers.
Residence Le Sponde Trilo

Vrijstaande bungalow, privéterras en gemeenschappelijk zwembad, in de buurt van het Gardameer Deze vrijstaande bungalow maakt onderdeel uit van een park. Aan de oostzijde van het Gardameer (3 km), bij het plaatsje Garda, ligt dit park achter de w..

Garda

6 pers.
Poiano Resort Trilo Vista

Appartement voor 4-6 personen met meerzicht Poiano Resort telt 160 appartementen en 120 kamers, waarvan wij de appartementen aanbieden. De geschakelde appartementen liggen op de begane grond of de verdieping en zijn netjes ingericht met een klassi..

Garda

7,1/10
6 pers.
Poiano Resort Trilo

Appartement voor 4-6 personen op park met Olympisch zwembad bij Gardameer Poiano Resort telt 160 appartementen en 120 kamers, waarvan wij de appartementen aanbieden. De geschakelde appartementen liggen op de begane grond of de verdieping en zijn n..

Garda

4 pers.
Poiano Resort Bilo Vista

Appartement voor 2-4 personen uitzicht op het Gardameer Poiano Resort telt 160 appartementen en 120 kamers, waarvan wij de appartementen aanbieden. De geschakelde appartementen liggen op de begane grond of de verdieping en zijn netjes ingericht me..

Garda

4 pers.
Poiano Resort Bilo

Appartement voor 2-4 personen op park met Olympisch zwembad, spa en wellness Poiano Resort telt 160 appartementen en 120 kamers, waarvan wij de appartementen aanbieden. De geschakelde appartementen liggen op de begane grond of de verdieping en zij..

Garda

Vakantiehuizen in cultureel Italië

Het grootste deel van Italië is bergachtig. Alleen langs de Tyrreense (in het westen) en de Adriatische kust (in het oosten) vind je platteland. Zo heeft de badplaats Rimini een lang, breed zandstrand. In de Alpen en de Dolomieten, in het hoge noorden, kun je goed skiën. Hier net onder liggen prachtige meren: het Lago Maggiore, het Comomeer, het Gardameer; zeer geschikt voor vakantie, en met een klimaat als bij ons. Het overgrote deel van Italië heeft een mediterraan klimaat. Centraal-Italië biedt de schilderachtige streken Toscane en Umbrië, met schitterende heuvels, en de grootse baai van Napels met de vulkaan de Vesuvius. Het warme zuiden biedt onder meer de baai van Sorrento, met een prachtige rotskust, de streek Apulië (badplaatsen: Vieste, Peschici) en de eilanden Sicilië en Sardinië. Italië bezit verder een enorm cultureel erfgoed. Interessante steden: Rome, Milaan, Venetië, Verona, Florence, Napels.