Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Donna Carmela Resort & Lodges

Carruba di Riposto, Italië

donna-carmela-resort-lodges
Favoriet 
 
 

v.a. 1.590

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Donna Carmela Resort & Lodges in Carruba di Riposto



Wat ruik ik? Ik adem diep in en glimlach. Midden in een botanische tuin met een zee van bloemen, tropische planten en olijfbomen staat het luxe Donna Carmela Resort & Lodges, een echte parel. Met mijn mond open kijk ik rond. Ik verblijf hier midden in een tuin van 10.000 m2, slaap op een bed met zachte dekens en zie de vulkaan de Etna verderop. Maar er is nog meer…

Voldaan verdwijn ik naar mijn ruime kamer met authentieke bogen en smaakvol design. Mijn balkondeuren laat ik open voor de nacht en ik luister naar de krekels verderop. Hier zijn, betekent op als je wenken bediend worden. Ik voel me Columbus die net het mooiste plekje op aarde heeft ontdekt.

Faciliteiten

  • Restaurant:eetgelegenheden: à-la-carterestaurant;drinkgelegenheden: bar; pool/snackbar,Wellness:fitnessruimte;yoga;massage (tegen betaling),Kids:babybedje;kinderstoel,GeneralFacility:receptie;lift;kluisje (op de kamer);lobby;televisiehoek;parkeerterrein;kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag);wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per dag;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag;schoonmaak kamer 7 keer per week;huisdieren toegestaan;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar; op aanvraag,Pools:handdoekenservice;buitenzwembad(zoet water),Mandatory:toeristenbelasting: (ter plekke te betalen; verplicht),Regular:lift;kluisje (op de kamer);lobby;televisiehoek;parkeerterrein;eetgelegenheden: à-la-carterestaurant;drinkgelegenheden: bar; pool/snackbar;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per dag;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag;fitnessruimte;yoga;massage (tegen betaling);babybedje;kinderstoel;handdoekenservice;buitenzwembad(zoet water);schoonmaak kamer 7 keer per week;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar; op aanvraag
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 4 januari 2025 1.590,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino