Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sierra Silvana

Fasano, Italië

sierra-silvana
Favoriet 
 
 

v.a. 643

  • Beoordeeld met een 8
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Sierra Silvana in Fasano

Ontdek de charme van Sierra Silvana, gelegen in het sprankelende hart van Selva. Dit hotel, ideaal voor zonliefhebbers, biedt directe toegang tot het strand en een prachtig zwembad om in af te koelen. Geniet van de moderne faciliteiten en de uitnodigende sfeer. Sierra Silvana is de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie.

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 28 augustus 2024 voor 8 dagen naar Italië 643,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

Blu Sant Elmo Beach

..

Castiadas

Alcantara Resort

Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 villa's die verspreid in de tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² kunt u echt genieten van de rust en ruimte. Na het ontbijt kunt u genieten van het zwembad en uzelf helemaal opl..

Gaggi

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

Camping Portofelice

Camping Portofelice is een levendige familiecamping direct aan een breed zandstrand. Er zijn meerdere zwembaden. Kinderen zullen zich goed vermaken op de sportvelden en in de speelhal. De camping beschikt over een eigen dennenbos waar je heerlijk kun..

Eraclea Mare