Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Blu Hotel Natura & Spa

Folgaria, Italië

blu-hotel-natura-spablu-hotel-natura-spablu-hotel-natura-spablu-hotel-natura-spablu-hotel-natura-spa
Favoriet 
 
 

v.a. 337

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Blu Hotel Natura & Spa in Folgaria

4-daagse Autovakantie naar Dolomieten bij Blu Hotel Natura & Spa

Blu hotel Natura & Spa is nieuw in ons aanbod! Rustig gelegen, op 1.200 m hoogte, aan de rand van het dorpje Folgaria. Op ca. 1,5 km vind je de skilift van het skigebied Folgaria - Lavarone. In deze twee gebieden ski je over 101 kilometer witte pistes. Naast skiën kun je hier ook prima sneeuwschoenwandelen of fietsen op een Fatbike. In het moderne Blu Hotel Natura & Spa staan de 4 elementen van de natuur centraal: voor de afwerking werd gebruikt gemaakt van veel hout en natuursteen. In de moderne, lichte kamers is het fijn vertoeven na een intensieve skidag. In de gratis wellness geniet je van verschillende sauna's, dampbad, bubbelbad en binnenzwembad met swim-out. Een echte Italiaanse wintervakantie om tot rust te komen!

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar
  • Huisdieren toegestaan,
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 24 oktober 2024 voor 4 dagen naar Italië 337,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

President Sea Palace

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

Lido di Noto

Alcantara Resort

Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 villa's die verspreid in de tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² kunt u echt genieten van de rust en ruimte. Na het ontbijt kunt u genieten van het zwembad en uzelf helemaal opl..

Gaggi

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino