Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Santa Chiara

Venetië, Italië

santa-chiarasanta-chiarasanta-chiarasanta-chiarasanta-chiara
Favoriet 
 
 

v.a. 746

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Santa Chiara in Venetië

4-daagse Stedentrip naar Venetiaanse Rivièra bij Santa Chiara

Een heerlijk hotel met uitzicht over de Canal Grande. Wandel in een paar minuten naar het beroemde San Marcoplein of struin langs de vele winkeltjes. Geniet van een tochtje in de gondel of ga gewoon lekker relaxen op het terras. De kamers zijn comfortabel en een heerlijk rustpunt tijdens je actieve citytrip. Neem ook nog een drankje in de gezellige skybar met prachtig uitzicht.

Faciliteiten

  • Bar
  • Huisdieren toegestaan,
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 22 augustus 2024 voor 4 dagen naar Italië 746,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

Acacia Resort

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

Campofelice di Roccella

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

Alcantara Resort

Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 villa's die verspreid in de tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² kunt u echt genieten van de rust en ruimte. Na het ontbijt kunt u genieten van het zwembad en uzelf helemaal opl..

Gaggi