Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alba Village

Alba, Italië

alba-village
Favoriet 
     
     

    v.a. 188

    Bekijk vrije data

    Alba Village in Alba

    Alba Village bevindt zich midden in de natuur en de wijngaarden van de bekende wijnregio Langhe. Kom bij Alba Village helemaal tot rust bij het kleine zwembad of geniet in de sauna of jacuzzi van de wellness. Toch liever wat meer avontuur tijdens uw vakantie? Deze regio staat bekend om de prachtige ballonvaarten die ter plaatse te boeken zijn, een unieke ervaring! Voor sportievelingen is deze regio een paradijs, verken de omgeving per e-bike of quad en geniet van de prachtige natuur. De kamers zijn eenvoudig en functioneel ingericht. Geniet op uw eigen terras van een goed glas wijn ter afsluiting van een fijne vakantiedag. Gasten waarderen deze accommodatie vanwege de strategische ligging en de goede prijskwaliteit verhouding.

    Alba Village bevindt zich midden in de natuur en de wijngaarden van de bekende wijnregio Langhe. Kom bij Alba Village helemaal tot rust bij het kleine zwembad of geniet in de sauna of jacuzzi van de wellness. Toch liever wat meer avontuur tijdens uw vakantie? Deze regio staat bekend om de prachtige ballonvaarten die ter plaatse te boeken zijn, een unieke ervaring! Voor sportievelingen is deze regio een paradijs, verken de omgeving per e-bike of quad en geniet van de prachtige natuur.

    De kamers zijn eenvoudig en functioneel ingericht. Geniet op uw eigen terras van een goed glas wijn ter afsluiting van een fijne vakantiedag. Gasten waarderen deze accommodatie vanwege de strategische ligging en de goede prijskwaliteit verhouding.

    Alba Village ligt op 2,5 km van het historische centrum van Alba. De Langhe wijnstreek ligt om de hoek, bekend vanwege de heerlijke Barolo wijnen. Bezoek ook zeker de Middeleeuwse stad Asti, waar de dessertwijn Moscato d'Asti vandaan komt.

    - Alba: ca. 2,5 km
    - Barolo: ca. 11 km
    - Asti: ca. 32 km

    Met de auto:
    - Gratis parkeerplaats

    - Inclusief dagelijks ontbijtbuffet
    - Huisdieren niet toegestaan
    - Geen lift (de kamers liggen op de begane grond)
    - Alba Village is een vakantiepark met kamers en een camping gedeelte met stacaravans

    De kamers liggen verspreid over 8 kleinschalige villette in de tuin.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    4 pers.
    Residence Campus

    Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

    Villasimius

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    10 pers.
    Villa del Corallo

    Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

    Alghero