Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Alghero Resort Country

Alghero, Italië

hotel-alghero-resort-country
Favoriet 
 
 

v.a. 80

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Hotel Alghero Resort Country in Alghero

Tijdens uw verblijf bij Alghero Resort Country Hotel zult u zich geen moment vervelen dankzij de prachtige omgeving en de faciliteiten van het resort. Ontdek de geschiedenis en de cultuur van het resort en neem een kijkje bij de eeuwenoude gebouwen. Komt u voor rust en ontspanning? Neem plaats in de sauna of de stoomgrot en laat uw geest even loskomen tijdens uw bezoek aan Alghero. Fiets langs de adembenemende wijngaarden of wandel door de mediterrane tuin. Gaat u liever een dagje erop uit? Bezoek het centrum van Alghero of reis naar de andere indrukwekkende plaatsjes op Sardinië. Neem na een zonninge dag op Sardinië plaats in het restaurant en geniet van traditionele gerechten. Kortom, het Alghero Resort Country Hotel staat voor comfort, ontspanning, welzijn en smaak. De kamers van het Alghero Resort zijn warm ingericht met mediterrane kleuren. De kamers zijn allemaal voorzien van een badkamer met toilet en airconditioning. Voorgaande bezoekers ervaarden hen

Tijdens uw verblijf bij Alghero Resort Country Hotel zult u zich geen moment vervelen dankzij de prachtige omgeving en de faciliteiten van het resort. Ontdek de geschiedenis en de cultuur van het resort en neem een kijkje bij de eeuwenoude gebouwen. Komt u voor rust en ontspanning? Neem plaats in de sauna of de stoomgrot en laat uw geest even loskomen tijdens uw bezoek aan Alghero.

Fiets langs de adembenemende wijngaarden of wandel door de mediterrane tuin. Gaat u liever een dagje erop uit? Bezoek het centrum van Alghero of reis naar de andere indrukwekkende plaatsjes op Sardinië. Neem na een zonninge dag op Sardinië plaats in het restaurant en geniet van traditionele gerechten. Kortom, het Alghero Resort Country Hotel staat voor comfort, ontspanning, welzijn en smaak.

De kamers van het Alghero Resort zijn warm ingericht met mediterrane kleuren. De kamers zijn allemaal voorzien van een badkamer met toilet en airconditioning.

Voorgaande bezoekers ervaarden hen verblijf in het Alghero Resort Country als voortreffelijk door de prachtige en fijne omgeving, en vooral het vriendelijke personeel werd erg op prijs gesteld. Het personeel bij het Alghero Resort Country staat voor u klaar en zal u helpen om het meest uit uw verblijf te halen.

Het Alghero Resort Country Hotel is gelegen op een heuvelachtige omgeving en straalt rust en natuur uit. Door de ligging van de accommodatie wordt er aangeraden om een auto te huren, op deze manier is het ook direct een stuk eenvoudiger om de prachtige noordwest kust en het bergachtige binnenland van Sardinië te ontdekken.

Sardinië staat mede bekend om haar prachtige witte stranden en het daarbij horen kristalheldere water. Een van deze stranden ligt bij het toeristische dorpje Stintino. Dit strand met de naam la Pelosa is werkelijk prachtig. Wit zand, helder blauw water en de zon schijnt er volop. Een stukje Caraïben, maar dan dichter bij huis.

Voor de kust van Stintino ligt nog een eiland, Asinara. Het voormalige gevangenis- en strafkolonie-eiland is te voet of met de fiets te bezoeken, maar u kunt ook een rondleiding boeken per jeep, elektrische auto of over zee met een zeilboot, motorboot of kano. Een groot onderdeel van dit eiland is het nationaalpark Asinara (Parco nazionale dell'Asinara). Laat u verassen door de diversiteit aan flora en fauna die u hier tegenkomt!

- Centrum van Algehero: ca. 3 km
- Restaurants en bars: ca. 3 km
- Strand: ca. 5 km
- Stintono: ca. 60

Openbaar vervoer:
- Bushalte: ca. 200 m
- Treinstation: ca. 3 km

Met de auto:
- Gratis openbare parkeerplaats

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Alghero: ca. 13 km
- Transfer luchthaven - Alghero Resort Country Hotel v.v. niet inbegrepen. U kunt een transfer of huurauto bijboeken

- Geen lift

De elegante kamers van Alghero Resort Country Hotel zijn allen tenminste voorzien van:
- Tv
- Telefoon
- Airconditioning
- Kluisje (tegen betaling)
- Minibar
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome