Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Precise House Montaperti Siena

Asciano, Italië

precise-house-montaperti-siena
Favoriet 
 
 

v.a. 54

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Precise House Montaperti Siena in Asciano

Hotel Montaperti ligt op slechts 15 minuten rijden van Siena, niet ver van het prachtige Crete Senesi heuvelgebied. Het hotel biedt mooie design kamers en heeft een half overdekt zwembad. 's Ochtends begint u de dag met een uitgebreid ontbijt en 's avonds worden in het restaurant streekgerechten geserveerd. Ook is er een wellnesscenter voor de nodige ontspanning tijdens uw vakantie. Gasten waarderen Hotel Montaperti met name vanwege de strategische ligging voor het ontdekken van Toscane. Ook het vriendelijke personeel draagt bij aan een fijne vakantiebeleving.

Hotel Montaperti ligt op slechts 15 minuten rijden van Siena, niet ver van het prachtige Crete Senesi heuvelgebied. Het hotel biedt mooie design kamers en heeft een half overdekt zwembad. 's Ochtends begint u de dag met een uitgebreid ontbijt en 's avonds worden in het restaurant streekgerechten geserveerd. Ook is er een wellnesscenter voor de nodige ontspanning tijdens uw vakantie.

Gasten waarderen Hotel Montaperti met name vanwege de strategische ligging voor het ontdekken van Toscane. Ook het vriendelijke personeel draagt bij aan een fijne vakantiebeleving.

Gelegen aan een doorgaande weg op ca. 800 m van Casetta. Op slechts 1 km ligt de vierbaansweg Siena-Bettolle, waardoor het zeer makkelijk is om uitstapjes naar bijvoorbeeld Siena en Val d'Orcia te maken.

Asciano is een klein stadje niet ver van Siena. Siena is door zijn intieme karakter voor velen uiteindelijk aantrekkelijker dan het grote en voorname Florence. Middelpunt van Siena is het halfronde, hellende Campo, het mooiste plein van Italië en het toneel van de Palio. Deze paardenrace, die tweemaal per jaar op het Campo wordt gereden, wordt naast een groots feest ook gekenmerkt door de al sinds de Middeleeuwen daterende rivaliteit tussen de verschillende wijken van de stad.

- Asciano: ca. 19 km
- Siena: ca. 15 km
- Rapolano Terme: ca. 18 km

Met de auto:
- Gratis parkeerplaats

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Pisa: ca. 130 km
- Luchthaven Florence: ca. 89 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

- Ontbijtbuffet en indien halfpension 3-gangendiner
- Huisdieren toegestaan (gratis, bij boeking opgeven)
- Kinderbed aanwezig (gratis, bij boeking opgeven)

Mooie design kamers voorzien van:
- Telefoon
- Tv
- Minibar
- Airconditioning
- Kluisje (gratis)
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari