Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Residence Badus

Badesi, Italië

appartementen-residence-badus
Favoriet 
 
 

v.a. 250

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Appartementen Residence Badus in Badesi

Residence Badus is een sfeervolle residentie in typisch Mediterraanse stijl en bestaat uit drie gebouwen met een centraal gelegen receptie. Het complex beschikt over een buitenzwembad en de appartementen bevinden zich op de begane grond of eerste verdieping. De appartementen zijn allen uitgerust met een eigen kitchenette zodat u niet altijd de deur uit hoeft om iets te eten. Al wordt er wel aangeraden om de streekgerechten uit te testen zoals de vissoep, linguine met zee-egels, gegrilde vis of de typische Gallura soep, allemaal vergezeld van de prestigieuze Vermentino di Gallura, geproduceerd op de heuvels van Badesi. Gedurende de dag kunt u plaats nemen bij het zwembad terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. In de avond (of overdag) is het kunt u in de haven verse vis halen en deze vervolgens bereiden op de centrale barbecues. U boekt een verblijf bij Residence Badus altijd op basis van logies, dankzij de comfort van uw eigen keuken kunt u 's

Residence Badus is een sfeervolle residentie in typisch Mediterraanse stijl en bestaat uit drie gebouwen met een centraal gelegen receptie. Het complex beschikt over een buitenzwembad en de appartementen bevinden zich op de begane grond of eerste verdieping.

De appartementen zijn allen uitgerust met een eigen kitchenette zodat u niet altijd de deur uit hoeft om iets te eten. Al wordt er wel aangeraden om de streekgerechten uit te testen zoals de vissoep, linguine met zee-egels, gegrilde vis of de typische Gallura soep, allemaal vergezeld van de prestigieuze Vermentino di Gallura, geproduceerd op de heuvels van Badesi.

Gedurende de dag kunt u plaats nemen bij het zwembad terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. In de avond (of overdag) is het kunt u in de haven verse vis halen en deze vervolgens bereiden op de centrale barbecues.

U boekt een verblijf bij Residence Badus altijd op basis van logies, dankzij de comfort van uw eigen keuken kunt u 's morgens zelf een ontbijt klaarmaken, indien u wilt ontbijten in het café, dan kan dit ook tegen een kleine vergoeding.

Gasten die hier eerder verblijven zijn erg tevreden over de gastvrijheid en ligging van de accommodatie.

Residence Badus ligt in het mooie noorden van Sardinië. Vanaf hier is zijn de kustlijn van het noorden en de binnenlanden goed te ontdekken. Er wordt wel aangeraden om dit met de auto te doen, deze kunt u tijdens het boeken van een verblijf bij Residence Badus eenvoudig bijboeken. Met de auto heeft u de vrijheid om te gaan waar en wanneer u wilt, ideaal als u het eiland Sardinië beter wilt leren kennen.

De rust, de kristalheldere zee en de mooiste stranden van Sardinië vormen de ingrediënten voor een comfortabele strandvakantie in Badesi. Op ongeveer 2,5 km van de accommodatie bevindt het strand Li Junchi zich, dit is het belangrijkste strand van Badesi en is 8 km breed. Hier is voor iedereen altijd wel een fijn plaatsje te vinden. De stranden worden gekenmerkt door wit zand, helder water en mooie duinen.

Deze fijne accommodatie ligt op ongeveer 3 minuten lopen van het centrum van het gemoedelijke Badesi. In deze kleine kustplaats kunt u genieten van de rust en een aantal lokale (vis)gerechten.

- Centrum van Badesi: ca. 200 m
- Strand Li Junchi: ca. 2,5 km
- Strand Li Mindi: ca. 3 km

Met de auto:
- Gratis parkeerplaats

Met het vliegtuig:
- Luchthaven van Olbia: ca. 85 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken, dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

- Geen lift (max. 2 verdiepingen)
- Keukenlinnen dient u zelf mee te nemen
- Huisdieren niet toegestaan
- Inchecken na 20:00 uur is enkel mogelijk in overleg met de accommodatie en bedraagt € 50

De appartementen liggen verspreid over 3 verschillende gebouwen en beschikken o.a. over:
- Kitchenette met kookplaten, koelkast en magnetron
- Badkamer met douche, toilet en föhn
- Tv
- Kluisje
- Airconditioning
- Wifi
- Balkon of terras met zitje

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione