Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Precise House Montaperti Siena

Casanova, Italië

precise-house-montaperti-sienaprecise-house-montaperti-sienaprecise-house-montaperti-sienaprecise-house-montaperti-sienaprecise-house-montaperti-siena
Favoriet 
 
 

v.a. 382

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Precise House Montaperti Siena in Casanova

4-daagse Zonvakantie naar Toscane bij Precise House Montaperti Siena

Dit hotel ligt op een heuvel boven de historische stad Siena. Hierdoor heb je een weids uitzicht over het centrum en het landschap rondom Siena. De kamers zijn modern ingericht, terwijl het hotel er van buiten klassiek uit ziet. Een ideale mix omringd door een mooi landschap. Geniet tijdens het heerlijk ontbijt van het prachtige uitzicht. De omgeving heeft veel te bieden. Ga bijvoorbeeld naar Siena. Hier kun je een van de mooiste pleinen van Italië ontdekken, Piazza del Campo. Of beklim de middeleeuwse toren in San Gimignano. Al met al dus genoeg te zien en doen!

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar,
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 3 november 2024 voor 4 dagen naar Italië 382,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome