Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camping Gasparina

Castelnuovo del Garda, Italië

camping-gasparina
Favoriet 
     
     

    v.a. 159

    Bekijk vrije data

    Camping Gasparina in Castelnuovo del Garda

    Camping Gasparina is populaire en relatief kleinschalige camping waar u met het hele gezin een top vakantie zult hebben. U kunt kiezen uit een verblijf in diverse comfortabele stacaravans, allemaal met overdekt terras. De camping ligt direct aan het Gardameer; vanaf uw stacaravan is het 50 tot 200 m lopen en u staat aan het meer. De kinderen vermaken zich opperbest in het zwembad en in de zomermaanden is het animatieteam volop aanwezig. Op het terras van de bar geniet u van een Italiaanse aperitivo of lekker ijsje. Dát is pas vakantie! Gasten waarderen met name de perfecte ligging. Ook is deze camping minder massaal dan andere grote campings aan het meer, met name voor gezinnen met kleine(re) kinderen is dit fijn.

    Camping Gasparina is populaire en relatief kleinschalige camping waar u met het hele gezin een top vakantie zult hebben. U kunt kiezen uit een verblijf in diverse comfortabele stacaravans, allemaal met overdekt terras. De camping ligt direct aan het Gardameer; vanaf uw stacaravan is het 50 tot 200 m lopen en u staat aan het meer. De kinderen vermaken zich opperbest in het zwembad en in de zomermaanden is het animatieteam volop aanwezig. Op het terras van de bar geniet u van een Italiaanse aperitivo of lekker ijsje. Dát is pas vakantie!

    Gasten waarderen met name de perfecte ligging. Ook is deze camping minder massaal dan andere grote campings aan het meer, met name voor gezinnen met kleine(re) kinderen is dit fijn.

    De ligging van het Camping Gasparina is in meerdere opzichten ideaal. Vanaf deze leuke camping kunt u meerdere pretparken eenvoudig bezoeken. Gardaland, het beroemdste pretpark van Italië, ligt op maar 5 minuten rijden. Op ongeveer 10 minuten rijden vindt u het themapark Movieland en het Aquapark Caneva.

    Dankzij de ligging aan het Gardameer bent u verzekerd van een mooi uitzicht. Met charmante dorpen als Lazise, Peschiera del Garda, Bardolino en Sirmione 'om de hoek' is er voldoende te zien in de directe omgeving van deze camping. Aan de andere kant van het meer vindt u de trekpleister Salò, het prachtige Limone sul Garda en helemaal in de top van het Gardameer, Riva del Garda.

    Op rijafstand van het Gardameer zijn er ook verschillende steden te bezoeken. Denk aan bijvoorbeeld de stad van Romeo en Julia; Verona, Milaan en zelfs Venetië is een populair uitstapje.

    - Direct aan het Gardameer
    - Gardaland ca. 1200 m
    - Peschiera del Garda ca. 4 km
    - Sirmione ca. 15 km

    Met de auto:
    - 1 parkeerplaats gratis
    - Extra parkeerplaats ca. € 8 p.n.
    Afstand vanaf Utrecht ca. 1170

    Met het vliegtuig:
    - Luchthaven van Verona: ca. 24 km
    Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

    - Geen medewerkers van SunLodge aanwezig op de camping
    - Bij de receptie kunt u kaartjes kopen voor de omliggende pret- en themaparken
    - Huisdieren niet toegestaan in de accommodaties
    - Autovrije camping
    - Let op: op ca. 200 m ligt Gasparina Village, dit is echter een andere accommodatie en niet te verwarren met Camping Gasparina

    Buiten de zomervakantie kan het zijn dat faciliteiten niet of in beperkte mate aanwezig of geopend zijn.

    U kunt kiezen uit de stacaravans van SunLodge of Baia Holiday.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    2 pers.
    THotel

    Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

    Cagliari

    10 pers.
    Villa del Corallo

    Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

    Alghero