Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Stefano

Crone, Italië

villa-stefanovilla-stefanovilla-stefanovilla-stefanovilla-stefano
Favoriet 
     
     

    v.a. 932

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Villa Stefano in Crone

    Deze vrijstaande villa heeft een schitterende ligging direct aan het strand van Idro meer. De omheinde grote tuin is voorzien van een barbecue en tuinmeubilair. Vanaf de tuin kunt u direct naar het meer lopen.


    Gedurende het gehele seizoen 2024 is er naast het pand een bouwplaats voor de ontwikkeling van een nieuw huis. Hierdoor is het mogelijk dat er tijdens reguliere werktijden geluidsoverlast kan zijn als gevolg van de bouwwerkzaamheden. Wij willen u hierbij vooraf informeren en betreuren het u te moeten mededelen dat klachten met betrekking tot dergelijk geluid niet kunnen worden gehonoreerd of behandeld. Wij waarderen uw begrip en medewerking in deze kwestie.

    Deze mooie villa heeft een oppervlakte van 90m² en is geschikt voor vier tot zes personen. In de woonkamer staat een tweepersoonsslaapbank voor twee personen. Verder bevindt zich in de woonkamer een gemoedelijke open haard voor de koele avonden, deze geeft het huis een romantische uitstraling. De volledig ingerichte open keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, oven, koffiezetapparaat, magnetron, waterkoker, afwasmachine en koelkast met vriesvak. Er zijn twee slaapkamers die beide ingericht zijn met twee eenpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een douche, bidet, wasmachine en toilet. De villa biedt een overdekt terras met uitzicht over het meer en een grote tuin voorzien van meubilair en barbecue. Het huis is voorzien van centrale verwarming, tv met satellietverbinding, een kluis en eigen parkeerplaats.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    10 pers.
    Villa del Corallo

    Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

    Alghero

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    4 pers.
    Residence Campus

    Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

    Villasimius