Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

B&B Il Defizio

Gambassi Terme, Italië

bb-il-defizio
Favoriet 
 
 

v.a. 314

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

B&B Il Defizio in Gambassi Terme

Il Defizio is een kleinschalige accommodatie gelegen op een prachtige locatie midden in de Toscaanse heuvels. De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw op de begane grond of eerste verdieping. Bij het zwembad geniet u van het mooie uitzicht. Regelmatig worden er Toscaanse diners georganiseerd en u start de dag met een heerlijk ontbijtbuffet. Binnen 20 minuten rijdt u naar San Gimignano, een Middeleeuws stadje dat bekend is om zijn dertien torens die het silhouet van de stad domineren. Op haar hoogtepunt had het stadje zo'n 70 torens. Een andere leuke uitstap is een ritje naar Volterra, gelegen op een heuvel met uitzicht op de Toscaanse heuvels. Het stadje biedt tal van bezienswaardigheden waaronder Piazza dei Priori, het middelpunt van Volterra en het Museo Etrusco Guarnacci; een museum waar u verschillende Toscaanse kunstvoorwerpen kunt bekijken. Vele gasten komen jaarlijks terug naar Il Defizio, vanwege de mooie omgeving en de rust die er heerst. Daarnaast

Il Defizio is een kleinschalige accommodatie gelegen op een prachtige locatie midden in de Toscaanse heuvels. De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw op de begane grond of eerste verdieping. Bij het zwembad geniet u van het mooie uitzicht. Regelmatig worden er Toscaanse diners georganiseerd en u start de dag met een heerlijk ontbijtbuffet.

Binnen 20 minuten rijdt u naar San Gimignano, een Middeleeuws stadje dat bekend is om zijn dertien torens die het silhouet van de stad domineren. Op haar hoogtepunt had het stadje zo'n 70 torens. Een andere leuke uitstap is een ritje naar Volterra, gelegen op een heuvel met uitzicht op de Toscaanse heuvels. Het stadje biedt tal van bezienswaardigheden waaronder Piazza dei Priori, het middelpunt van Volterra en het Museo Etrusco Guarnacci; een museum waar u verschillende Toscaanse kunstvoorwerpen kunt bekijken.

Vele gasten komen jaarlijks terug naar Il Defizio, vanwege de mooie omgeving en de rust die er heerst. Daarnaast draagt de hartelijkheid van de eigenaren bij aan een gevoel van thuis komen.

Rustig gelegen op ca. 10 km van Gambassi Terme en ca. 15 km van San Gimignano. Vanaf de accommodatie heeft u een panoramisch uitzicht over de Toscaanse heuvels.

Met de auto:
- Gratis parkeerplaats

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Pisa: ca. 66 km
- Luchthaven Florence: ca. 50 km
- Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

- Inclusief dagelijks ontbijtbuffet, bij mooi weer kunt u op het terras ontbijten
- Kinderbed aanwezig (gratis)
- Huisdieren niet toegestaan
- Geen lift (max. 2 etages)

De kamers zijn sfeervol ingericht met:
- Tv
- Minibar
- Kluisje
- Airconditioning
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Verblijft u liever in een appartement? Kijk dan eens bij .


Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome