Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camping del Sole Village

Iseo, Italië

camping-del-sole-village
Favoriet 
 
 

v.a. 173

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Camping del Sole Village in Iseo

Op 5-sterrencamping del Sol Village vindt u maar liefst drie zwembaden! Voor ieder is er wat wils, de kleinste kinderen kunnen zich uitleven in het peuterbad terwijl de oudere kinderen van de glijbaan roetsjen. Het animatie team zorgt voor het nodige vermaak op de camping tijdens de zomermaanden. Van jong tot oud, iedereen kan aansluiten om te komen knutselen, sporten of dansen. Op del Sole Village kunt u met elkaar genieten van een heerlijke pizza op het terras van het terras van het restaurant en vervolgens, als de kinderen zich vermaken bij een van de animatieshows, neemt u nog lekker een cocktail om de dag af te sluiten.

Op 5-sterrencamping del Sol Village vindt u maar liefst drie zwembaden! Voor ieder is er wat wils, de kleinste kinderen kunnen zich uitleven in het peuterbad terwijl de oudere kinderen van de glijbaan roetsjen.

Het animatie team zorgt voor het nodige vermaak op de camping tijdens de zomermaanden. Van jong tot oud, iedereen kan aansluiten om te komen knutselen, sporten of dansen.

Op del Sole Village kunt u met elkaar genieten van een heerlijke pizza op het terras van het terras van het restaurant en vervolgens, als de kinderen zich vermaken bij een van de animatieshows, neemt u nog lekker een cocktail om de dag af te sluiten.

Camping del Sole ligt op maar 5 minuten wandelen van het dorpje Iseo. Hier kunt u heerlijk struinen door de knusse straatjes en genieten van de de winkeltjes en uiteraard van een Italiaanse gelato. Midden in het meer van Iseo ligt een eiland, Monte Isola. Vanaf de haven van Iseo gaat er een veerpont naar dit eiland dat u even meeneemt, terug in de tijd. Op dit eiland vindt u naast oude visserdorpjes ook prachtige wandelroutes met dito uitzicht. Zeker de moeite waard om te bezoeken tijdens een verblijf op camping del Sole Village.

De camping ligt direct aan het Iseo Meer, het zandstrand en de grasweide die zich aan het meer bevinden nodigen u uit om plaats te nemen. In het meer kunt u zwemmen, maar er zijn ook voldoende manieren om het Iseo Meer op te gaan. Zo kunt u bijvoorbeeld een waterfiets huren en heerlijk dobberen op het Iseo Meer om zo te genieten van het prachtige uitzicht.

- Iseo: ca. 1 km
- Gardameer ca. 55 km
- Milaan ca. 80 km

Met de auto:
- 1 auto per geboekte accommodatie
Afstand vanaf Utrecht: 1120 km

Met het vliegtuig:
- Luchthaven van Verona: ca. 85 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

- Nederlandse medewerkers van Estivotravel aanwezig
- Badmuts verplicht
- Huisdieren niet toegestaan
- Bijzettentje niet toegestaan
- Vanwege het familiaire karakter worden er geen boekingen van jongeren onder de 25 jaar geaccepteerd

Buiten de zomervakantie kan het zijn dat faciliteiten niet of in beperkte mate aanwezig of geopend zijn.


Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari