Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residence Villa Rosi Luxury Dependance

Laureana Cilento, Italië

residence-villa-rosi-luxury-dependance
Favoriet 
 
 

v.a. 799

  • Beoordeeld met een 9
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Residence Villa Rosi Luxury Dependance in Laureana Cilento



Eeuwenoude kastanjebossen, prachtige bergen en uitzicht op zee. Soms ontdek je plekken waar alles samenkomt en ik heb weer zo'n pareltje ontdekt. Ik ben in het zuiden van de Italiaanse regio Campania, waar ik in Residence Villa Rosi Luxury Dependance verblijf.

Deze nieuwe villa heeft drie kamers met een moderne, lichte inrichting. Ontspannen zal hier zeker lukken, want overal is aan gedacht. Van de extra grote koelkast om drankjes in op te slaan tot aan de vaatwasser die afwassen overbodig maakt. Allemaal heel handig natuurlijk, maar voor de ultieme ontspanning moet je toch echt buiten zijn. Je hebt hier namelijk een privézwembad met panoramisch uitzicht op zee. Hoe luxe wil je het hebben? Deze villa wordt beheerd door een zeer gastvrij Italiaans echtpaar dat ook op het landgoed woont. Zij ontvangen je met open armen en doen er alles aan om jouw vakantie onvergetelijk te maken. Bijvoorbeeld met tips over de omgeving. Er is hier zoveel te doen! Van hiken door de natuur tot cultuur snuiven in kastelen en kloosters. Met de huurauto rijd je bovendien binnen vijftien minuten naar Agropoli en de prachtige stranden van de romantische baai van Trentova.


Faciliteiten

  • Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar),Pools:buitenzwembad(zoet water),Regular:geen kluisjes beschikbaar;parkeerterrein;wi-fi op de kamer;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;bagagerie;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);buitenzwembad(zoet water);schoonmaak kamer 1 keer per week,Mandatory:toeristenbelasting: (ter plekke te betalen; verplicht),GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;totaal aantal kamers: 1;totaal aantal verdiepingen: 1;modern ingerichte accommodatie;kindvriendelijk complex;geen kluisjes beschikbaar;parkeerterrein;wi-fi op de kamer;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;bagagerie;schoonmaak kamer 1 keer per week;huisdieren toegestaan
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 4 februari 2025 799,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino