Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Malibu Beach Camping Village

Lido di Jesolo, Italië

malibu-beach-camping-village
Favoriet 
 
 

v.a. 379

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Malibu Beach Camping Village in Lido di Jesolo

Camping Malibu Beach ligt direct aan de kust, u loopt vanaf de camping zo het strand op. Direct met de voeten in het fijne zand, hier kunt u een ligstoel huren en heel de dag genieten van het brede, goudkleurige strand. Het strand loopt langzaam af in de zee, ideaal voor kinderen! Het strand leent zich ook uitstekend voor een lange wandeling of om op hard te lopen. Ideaal dus voor een strandvakantie aan zee. Wilt u liever niet naar het strand, dan kunt u afkoelen in een van de zwembaden. De kinderen zullen zich uitstekend vermaken in het spraypark, of in het lagune bad. Dit bad heeft een zachte bodem en hierdoor kunt u uitstekend in de branding te liggen. Bij de zwembadbar kunt u terecht voor een ijsje en een (alcoholvrije) cocktail. Het animatieteam zal tijdens het seizoen u en uw kinderen vermaken met verschillende activiteiten overdag en in de avond muziek en ander entertainment. Uiteraard zijn er op de camping aan de Adriatische kust ook verschillende

Camping Malibu Beach ligt direct aan de kust, u loopt vanaf de camping zo het strand op. Direct met de voeten in het fijne zand, hier kunt u een ligstoel huren en heel de dag genieten van het brede, goudkleurige strand. Het strand loopt langzaam af in de zee, ideaal voor kinderen! Het strand leent zich ook uitstekend voor een lange wandeling of om op hard te lopen. Ideaal dus voor een strandvakantie aan zee.

Wilt u liever niet naar het strand, dan kunt u afkoelen in een van de zwembaden. De kinderen zullen zich uitstekend vermaken in het spraypark, of in het lagune bad. Dit bad heeft een zachte bodem en hierdoor kunt u uitstekend in de branding te liggen. Bij de zwembadbar kunt u terecht voor een ijsje en een (alcoholvrije) cocktail.

Het animatieteam zal tijdens het seizoen u en uw kinderen vermaken met verschillende activiteiten overdag en in de avond muziek en ander entertainment. Uiteraard zijn er op de camping aan de Adriatische kust ook verschillende sportfaciliteiten en speeltoestellen te vinden waar gebruik gemaakt van kan worden.

Tussen het zwemmen en de activiteiten door moet er ook nog gegeten worden, u bent van harte welkom om bij het restaurant een van Mediterrane gerechten te proberen, of u zet de barbecue aan bij de accommodatie.

De gasten van deze familiecamping in Italië zijn erg tevreden over het fijne lagune bad en de ligging, direct aan het strand.

Direct aan het kilometers brede strand ligt Camping Malibu Beach. Vanaf hier loopt u gemakkelijk naar het populaire Lido di Jeselo, dit ligt op ongeveer 4 km afstand, gelukkig komt u onderweg voldoende strandtenten tegen om even wat te drinken. In (Lido di) Jesolo zijn verschillende attracties bezoeken zoals het waterpark Aqualandia. Urenlang plezier in de talloze zwembaden en glijbanen. 's Avonds kunt u in het Wheel of Venice stappen. Dit reuzenrad geeft u een fantastisch uitzicht over de regio! In Lido di Jesolo vindt u ook verschillende grote supermarkten, winkels, restaurants en bars.

Tijdens een verblijf aan deze kustlijn is er een uitstapje dat niet mag ontbreken aan het verblijf, Venetië! Vanaf de camping kunt u met het openbaar vervoer of de auto richting de ferry naar het sprookjesachtige Venetië gaan. Als u eenmaal op de ferry staat bent u binnen 45 minuten op het San Marco plein. Vanaf hier kunt u Venetië te voet ontdekken, pas wel op dat u niet verdwaalt in de ontelbare steegjes. Wat ook kan is u laten rondvaren in een van de gondels, dan ziet u Venetië op een heel andere manier!

- Lido di Jesolo: ca. 4 km
- Punta Sabbioni: ca. 25 km
- Treviso: ca. 45 km

Met de auto:
- 1 auto per geboekte stacaravan toegestaan
ca. 1350 km vanaf Utrecht

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Venetië: ca. 39 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

- Nederlandse medewerkers voor de accommodaties van Estivotravel aanwezig
- Vanwege het familiaire karakter worden er geen boekingen van jongeren onder de 25 jaar geaccepteerd
- Huisdieren niet toegestaan


Buiten de zomervakantie kan het zijn dat faciliteiten niet of in beperkte mate aanwezig of geopend zijn.


Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari