Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Green Village Eco Resort

Lignano Sabbiadoro, Italië

appartementen-green-village-eco-resort
Favoriet 
 
 

v.a. 320

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Appartementen Green Village Eco Resort in Lignano Sabbiadoro

Green Village Eco Resort is een groot vakantiecomplex waar u met het hele gezin een heerlijke vakantie zult beleven. Er is een groot buitenzwembad en een speeltuin voor de kinderen. In de zomermaanden is er animatie, waardoor de kinderen zich geen moment zullen vervelen. U kunt kiezen uit moderne appartementen of comfortabele villa's geschikt t/m 7 personen. Gasten waarderen de rustige locatie; het complex wordt omgeven door een grote parkachtige tuin. Ook de gratis shuttlebus naar het strand is ideaal.

Green Village Eco Resort is een groot vakantiecomplex waar u met het hele gezin een heerlijke vakantie zult beleven. Er is een groot buitenzwembad en een speeltuin voor de kinderen. In de zomermaanden is er animatie, waardoor de kinderen zich geen moment zullen vervelen. U kunt kiezen uit moderne appartementen of comfortabele villa's geschikt t/m 7 personen.

Gasten waarderen de rustige locatie; het complex wordt omgeven door een grote parkachtige tuin. Ook de gratis shuttlebus naar het strand is ideaal.

Rustig gelegen op ca. 3 km van het centrum van Lignano Sabbiadoro en op ca. 2 km van het strand. Naast het resort ligt de Golf Club Lignano.

Lignano Sabbiadoro is een gezellige kustplaats, gelegen aan de Adriatische kust tussen Venetië en Triëste. De plaats is vernoemd naar de gouden zandstranden. Samen met een uitgestrekt pijnbomenbos maakt dit alles Lignano tot een geliefd vakantieoord.

- Venetië: ca. 100 km
- Triëst: ca. 100 km
- Aquasplash waterpark: ca. 2,5 km

Met de auto:
- Gratis parkeerplaats

Met het vliegtuig:
- Luchthaven van Venetië: ca. 95 km
- Luchthaven van Treviso: ca. 89 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

Keukenlinnen dient u zelf mee te nemen.

Alle appartementen en woningen van Green Village Eco Resort zijn voorzien van:
- Woongedeelte met slaapbank voor 2 personen
- Kitchenette met kookplaten
- Telefoon
- Tv
- Kluisje
- Airconditioning
- Twee badkamers met douche en toilet

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione