Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Apartment- Bilocale

Marettimo, Italië

apartment-bilocaleapartment-bilocaleapartment-bilocaleapartment-bilocaleapartment-bilocale
Favoriet 
     
     

    v.a. 560

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Apartment- Bilocale in Marettimo

    De residence staat met gepaste trots op een ideale locatie, de perfecte basis voor een ontspannen vakantie op een mooi eiland, met talloze activiteiten binnen bereik van de gasten, in een vriendelijke sfeer, met heerlijk eten in een langzame en vriendelijke, vredige levensstijl.


    De Residence is het enige toeristische complex op het eiland, gebouwd met respect voor de omgeving. Het behoud van de milieu speelde altijd een rol bij het ontwerpen van de structuur zoals een zuiveringsinstallatie van rioolwater tot irrigatie water, reiniging  door UV stralen van drinkwater, meubilair van natuurlijke materialen, zonnepanelen voor waterverwarming, gebruik van ecologische en organische schoonaakmiddelen.


    Het landgoed ligt bij de zee, omgeven door het groen van het eiland onder de blauwe hemel. U vindt hier appartementen met veranda of terras, Mediterrane tuin, speeltuin, zwembad met whirlpool geopend van juni tot september en rustige plekjes


    Toeristen kunnen van het traditionele eten genieten, met kenmerkende recepten van Marettimo, couscou met vis, pasta met bottarga, pasta met kreeftensoep, spaghetti met zee egels. De Residence organiseert ook 'Diners met de vissers', medewerkers van de vissersboot Matteo Padre maken visgerechten klaar met de dagverse vis.


    U kunt elke dag genieten van het Koffiegebied , het ontbijtbuffet met plaastelijke, organische en dieet produkten, brunch met salades en koude gerechten.



    Het appartement met twee kamers ligt op de begane grond en bestaat uit een slaapkamer, woonkamer met compleet ingerichte keukenhoek en slaapbank, badkamer met haardroger, veranda met tafel, stoelen en ligstoelen. In de keuken vindt u een elektrisch fornuis, compleet set kookgerei en keukenhulpmiddelen, koelkast en diepvries. Vanaf de appartementen met twee kamers kijkt u uit over het zwembad of de tuin. Daarnaast is de Mediterrane tuin van de residence ingericht met gazebo, barbecue, speeltuin voor de kinderen, zwembad met whirlpool en workout cursussen in de buitenlucht.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    Blu Sant Elmo Beach

    Verblijven in een aangename accommodatie in Castiadas? Hotel Blu Sant Elmo Beach is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Blu Sant Elmo Beach, voor meer informatie! Ben jij..

    Castiadas

    10 pers.
    Villa del Corallo

    Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

    Alghero

    2 pers.
    THotel

    Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

    Cagliari