Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Torre Dantona

Marina di Modica, Italië

torre-dantona
Favoriet 
 
 

v.a. 782

  • Beoordeeld met een 8.1
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Torre Dantona in Marina di Modica



Terwijl ik lekker in het zwembad lig te dobberen, nog nagenietend van mijn heerlijke ontbijtje, neem ik de omgeving eens goed in mij op. De reusachtige tuin, de ouderwetse architectuur; traditioneel komt hier samen met het moderne leven. Het hotel is gelegen in een prachtig landhuis uit 1882, dat van binnen smaakvol en modern ingericht is.

Wat zal ik de rest van de dag eens gaan doen? Genoeg opties, ik verveel me hier geen moment. Het strand is op 1,5 km lopen, maar ook bij Torre Dantona zelf is genoeg te doen. De massages, het solarium of gewoon even genieten van de zon en het lekkere eten. Laura, het nichtje van de eigenaar, zorgt ervoor dat ik me hier helemaal thuis voel.
Eén ding weet ik zeker: wanneer mijn vrienden vragen of ik nog een leuk plekje weet waar je helemaal tot rust kan komen, dan stuur ik ze naar Torre Dantona op Sicilië.

Faciliteiten

  • Pools:buitenzwembad (lengte: 15 meter; breedte: 8 meter; diepte tussen 0;9 en 1;6 meter),Mandatory:toeristenbelasting: circa 1;50 € per persoon per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Regular:kluisje;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week;buitenzwembad (lengte: 15 meter; breedte: 8 meter; diepte tussen 0;9 en 1;6 meter);schoonmaak kamer 7 keer per week,GeneralFacility:kluisje;kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag);wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week;schoonmaak kamer 7 keer per week;huisdieren toegestaan
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 6 november 2024 782,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari