Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Tenuta Moreno

Mesagne, Italië

tenuta-moreno
Favoriet 
 
 

v.a. 707

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Tenuta Moreno in Mesagne

Dit hotel in Mesagne biedt een scala aan faciliteiten voor een comfortabel verblijf. Het zwemcomplex met buitenbaden en zone voor kinderen, evenals de diverse wellnessaanbiedingen, zorgen voor ontspanning en vermaak voor alle gasten. Met een restaurant, koffiehuis, bar en overnachting incl. ontbijt en halfpension, is er een ruime keuze aan eet- en drinkgelegenheden. Sportieve gasten kunnen genieten van fietsen, tennis en boogschieten, terwijl het businesscenter en entertainmentprogramma voor kinderen zorgen voor diversiteit in activiteiten.

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 10 juli 2024 voor 8 dagen naar Italië 707,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari