Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camping Podere Sei Poorte

Monteciccardo, Italië

camping-podere-sei-poorte
Favoriet 
     
     

    v.a. 153

    Bekijk vrije data

    Camping Podere Sei Poorte in Monteciccardo

    Camping Podere Sei Poorte is een rustige familiecamping waar gezelligheid hoog in het vaandel staat. Op deze camping, met wat hoogte verschillen, bent u helemaal op uw plek als u meer wilt dan alleen 'lekker lui bakken'. Op camping Podere Sei Poorte staat een leuke tijd met elkaar voor op, daarom is er op bepaalde tijden bijvoorbeeld ook geen wifi verbinding. Op het terras van het restaurant kunt u naast heerlijk eten ook gezelschapspelletjes spelen om zo met elkaar echt te genieten van de geboden 'quality time'. Het zwembad leent zich uitstekend voor een verfrissende duik en in de ligstoelen geniet van het wijdste uitzicht. De kinderen kunnen zich naast het zwembad ook vermaken in bij de verschillende speeltoestellen of spelen een potje 'rond-de-tafel' bij de tafeltennistafel. De aangeboden safaritenten staan op een plateau met prachtig uitzicht op het terrein van camping Podere Sei Poorte en de heuvels. Er zijn twee type glamping-accommodaties op deze camping.

    Camping Podere Sei Poorte is een rustige familiecamping waar gezelligheid hoog in het vaandel staat. Op deze camping, met wat hoogte verschillen, bent u helemaal op uw plek als u meer wilt dan alleen 'lekker lui bakken'. Op camping Podere Sei Poorte staat een leuke tijd met elkaar voor op, daarom is er op bepaalde tijden bijvoorbeeld ook geen wifi verbinding.

    Op het terras van het restaurant kunt u naast heerlijk eten ook gezelschapspelletjes spelen om zo met elkaar echt te genieten van de geboden 'quality time'. Het zwembad leent zich uitstekend voor een verfrissende duik en in de ligstoelen geniet van het wijdste uitzicht. De kinderen kunnen zich naast het zwembad ook vermaken in bij de verschillende speeltoestellen of spelen een potje 'rond-de-tafel' bij de tafeltennistafel.

    De aangeboden safaritenten staan op een plateau met prachtig uitzicht op het terrein van camping Podere Sei Poorte en de heuvels. Er zijn twee type glamping-accommodaties op deze camping. Een met en een zonder eigen sanitair, de keuze is aan u... Indien u ervoor kiest om te verblijven in een safaritent zonder eigen sanitair, dan maakt u gebruikt van de sanitaire voorzieningen van camping Podere Sei Poorte.

    De omliggende heuvels lenen zich uitstekend voor sportieve wandel- en fietstochten. Er zijn vanuit de camping en in de regio verschillende uitgestippelde routes.

    Het uitgestrekte strand tussen Cattolica en Rimini ligt op ongeveer 45 minuten rijden van de camping af. Naast dat er altijd wel een plekje is op dit kilometers brede zandstrand zijn is de ellelange boulevard ook heerlijk levendig. Super leuk om hier een avond te vertoeven en te genieten van de gezelligheid en een heerlijk diner.

    Er is uiteraard meer dan alleen zee en strand in de omgeving van camping Podere Sei Poorte. Zo zijn er een groot aantal dorpen en steden te vinden die van grote historische waarden zijn, met Middeleeuwse gebouwen en kastelen. Het kasteel van Gradara, Urbino, Fiorenzuola di Focara en Casteldimezzo liggen bijvoorbeeld op rijafstand van de camping en zijn allemaal een bezoekje waard! Net als de dwergstaat San Marino, een unieke republiek omringt door Italië. Naast dat u hier belastingvrij kunt winkelen, zijn de natuur, architectuur en de panoramische uitzichten zeker de moeite waard.

    - Fano: ca. 20 km
    - Pesaro: ca. 22 km
    - Urbino: ca. 32 km
    - Riccione: ca. 40 km
    - Rimini: ca. 52 km
    - San Marino: ca. 60 km

    Met de auto:
    - Parkeerplaats

    Afstand vanaf Utrecht: ca. 1417 km

    Buiten de zomervakantie kan het zijn dat faciliteiten niet of in beperkte mate aanwezig of geopend zijn.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    2 pers.
    THotel

    Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

    Cagliari