Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Borgo San Luigi

Monteriggioni, Italië

borgo-san-luigi
Favoriet 
 
 

v.a. 1.001

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Borgo San Luigi in Monteriggioni



Ik was onderweg van San Gimignano naar Siena en het begon alweer te schemeren. Na een dag vol indrukwekkende gebouwen en prachtige uitzichten, was ik eigenlijk wel een beetje moe. Ik had niet zo'n zin om in de stad te overnachten. Dus was ik opzoek naar bordjes en kleine zijstraatjes. Net voor het dorpje Monteriggioni zag ik een bordje 'Borgo San Luigi” staan. Het was een rustige en onverharde weg. Dit kon wel eens leiden naar een plekje waar ik nu zo naar verlang. Lekker rustig en comfortabel.

Ik reed verder onder de cipressen door, toen ik links de entree zag. Precies wat ik zocht. Voor me lag een 17e eeuws palazzo omringd door een schitterend, Toscaans parklandschap. Ik verblijf vaak op kleinschaligere logeeradresjes, maar ondanks dat Borgo San Luigi iets groter aandoet, straalt hij toch ook veel warmte en gezelligheid uit.

Naast een ruime, authentieke kamer met een adembenemend uitzicht op de wijngaarden en heuvellandschappen, is er ook een uitstekend restaurant en een groot zwembad. Je kunt hier zoveel doen en beleven. Morgen wil ik Toscane gaan verkennen. Maar hoe? Zal ik per fiets of te voet er op uittrekken? Of toch per paard? Het kan namelijk allemaal. Ik beslis morgen wel. Nu eerst even genieten van een heerlijke, Toscaanse maaltijd in het restaurant.

Faciliteiten

  • GeneralFacility:totaal aantal kamers: 74;authentieke accommodatie;receptie (24 uur geopend);geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer; bij de receptie);lobby;roomservice;shuttlebus ( naar het centrum tegen betaling);parkeergarage;parkeerterrein;kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag);wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 7 keer per week;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;schoonmaak kamer 7 keer per week;huisdieren toegestaan,Regular:geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer; bij de receptie);lobby;roomservice;shuttlebus ( naar het centrum tegen betaling);parkeergarage;parkeerterrein;eetgelegenheden: restaurant (aantal 1);drinkgelegenheden: bar aantal 1;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 7 keer per week;fitnessruimte;massage (tegen betaling);douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;babybedje;kinderstoel;tennisbaan;tafeltennis;kinderzwembad;buitenzwembad (van april t/m oktober; gesloten van november t/m maart)(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer 7 keer per week,Kids:babybedje;kinderstoel,Optional:babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar circa 12;00 € per dag (op te geven bij reservering; ter plekke te betalen);huisdieren; excl. voer: circa 15;00 € (op te geven bij reservering; ter plekke te betalen),Pools:kinderzwembad;buitenzwembad (van april t/m oktober; gesloten van november t/m maart)(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen),Mandatory:toeristenbelasting: (ter plekke te betalen; verplicht),Sports:tennisbaan;tafeltennis,Restaurant:eetgelegenheden: restaurant (aantal 1);drinkgelegenheden: bar aantal 1,Wellness:fitnessruimte;massage (tegen betaling)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 4 juni 2025 1.001,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius