Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Borgo San Luigi

Monteriggioni, Italië

borgo-san-luigi
Favoriet 
 
 

v.a. 78

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Borgo San Luigi in Monteriggioni

Hotel Borgo San Luigi bevindt zich op een groot landgoed, midden in het Toscaanse platteland. Hier geniet u optimaal van uw welverdiende vakantie, in het grote park is altijd wel een plekje te vinden om te genieten van de mooie omgeving en de rust die er heerst. Neem een duik in het zwembad of geniet van een drankje bij de bar. De kamers zijn luxe ingericht in Toscaanse stijl. Dit resort is een plek waar tijd lijkt stil te staan, waar u kunt genieten van de prachtige omgeving, de heerlijke keuken en de authentieke Toscaanse gastvrijheid. Het is een toevluchtsoord voor degenen die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring in één van de mooiste regio's van Italië. Gasten waarderen Borgo San Luigi in Monteriggioni vanwege de prachtige locatie en rustige ligging, niet ver van het Chianti gebied en bezienswaardige plaatsen als San Gimignano en Siena. 's Avonds kunt u in stijl genieten van een Toscaans diner bij restaurant 'La Bianca'.

Hotel Borgo San Luigi bevindt zich op een groot landgoed, midden in het Toscaanse platteland. Hier geniet u optimaal van uw welverdiende vakantie, in het grote park is altijd wel een plekje te vinden om te genieten van de mooie omgeving en de rust die er heerst. Neem een duik in het zwembad of geniet van een drankje bij de bar. De kamers zijn luxe ingericht in Toscaanse stijl.

Dit resort is een plek waar tijd lijkt stil te staan, waar u kunt genieten van de prachtige omgeving, de heerlijke keuken en de authentieke Toscaanse gastvrijheid. Het is een toevluchtsoord voor degenen die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring in één van de mooiste regio's van Italië.

Gasten waarderen Borgo San Luigi in Monteriggioni vanwege de prachtige locatie en rustige ligging, niet ver van het Chianti gebied en bezienswaardige plaatsen als San Gimignano en Siena. 's Avonds kunt u in stijl genieten van een Toscaans diner bij restaurant 'La Bianca'.

Rustig gelegen op ca. 7 km van Monteriggioni. Monteriggioni behoort tot de best bewaarde middeleeuwse vestingplaatsen van Italië. De vesting was bedoeld om de oude Via Francigena te beheersen, de centrale weg van West-Europa naar Rome, die sinds de middeleeuwen als pelgrimsroute geldt.

- Castellina in Chianti: ca 18 km
- San Gimignano: ca. 20 km
- Siena: ca. 23 km

Met de auto:
- Gratis parkeerplaats

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Pisa: ca. 102 km
- Luchthaven Florence: ca. 61 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

- Ontbijtbuffet en indien halfpension 3-gangendiner

De kamers van Hotel Borgo San Luigi liggen verspreid over verschillende gebouwen. Alle kamers zijn verschillend van inrichting, echter minimaal voorzien van:
- Telefoon
- Tv
- Airconditioning
- Kluisje
- Minibar
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari